Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSelda Bağcan Ve Mabel Matiz Düet Yaptı

İlgili Postlar

Selda Bağcan Ve Mabel Matiz Düet Yaptı

Türkiye’nin en önemli sanatçılarından biri olan Selda Bağcan, yine hayranlarını heyecanlandıracak bir projenin içersine dahil oluyor.Bir süredir pek gözler önünde olmayan Selda Bağcan, oldukça güzel bir sürprizle geri dönme hazırlığı içinde.

Selda Bağcan Ve Mabel Matiz Sürpriz Projede Birleşti

Bilindiği üzere  Arda Müzik, yılbaşı öncesinde müzik severlere keyifli bir çalışma hazırlayacağını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Aşık Mahzuni Şerif’e ithaf edilecek olan albümde, çeşitli sanatçılar, ustanın şarkılarını yeniden yorumlayacak. Bu proje kapsamında Selda Bağcan da “Yuh Yuh” isimli şarkıyla yer alacak. Fakat asıl sürpriz, usta sanatçının bu şarkı için, yeni jenerasyonun sevilen yüzü Mabel Matiz ile düet yapacak olması.

2018 yılının hemen başında çıkması beklenen bu özel albümün aranjörlüğünü Cem Yıldız üstleniyor. Bu albümde Mabel Matiz ve Selda Bağcan dışında birçok ünlü isim daha yer aldı. Bu isimler arasında Işın Karaca, Teoman, Hayko Cepkin, Burcu Güneş, Cem Adrian, Burcu Güneş gibi isimler dikkat çekiyor.  İki CD’lik albümde toplamda 30 şarkıya yer verilmiş. Albümde Mabel Matizve Selda Bağcan düeti dışında 3 ayrı düet daha bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler