Ana SayfaÜnlülerSelami Şahin Lider Şahin'i Veliahtı İlan Etti

İlgili Postlar

Selami Şahin Lider Şahin’i Veliahtı İlan Etti

Selami Şahin ve Burcu Güneş, önceki akşam Maslak’ta sahne aldı. Basın mensuplarını kulisinde ağırlayan usta sanatçı, “Lider şarkılarının sözünü, müziğini ve bestelerini kendisi yapıyor” sözleriyle oğluna övgüler yağdırdı. Selami Şahin Lider Şahin’i veliahtı ilan etti.

Misafirlerine Teşşkür Etti

Selami Şahin ve Burcu Güneş, Maslak’ta bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Sahne öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Burcu Güneş, yoğun kar yağışına rağmen mekanı dolduran misafirlere teşekkür etti.

“Albüm Bitti”

Güneş, “Yine çok güzel, yıllarca dinlenebilecek şarkıları olan ve çok sevdiğim kişilerin de şarkılarının olduğu bir pop albüm hazırladım. Albüm bitti ancak çıkış tarihi konusunda tereddütlerim var. Belki pandemiden belki de başka nedenlerden dünya genelinde müziğe olan ilgi azaldı. İnsanların müzik dinlemeye odaklanacağı günleri bekliyorum. Beklediğim dönem geldiğinde çıkacak albümüm” ifadelerini kullandı.

“Gençler Bir Adım Yaklaşsın”

Ünlü şarkıcı, ”Belki bu bekleyiş dönemimde albüme bir iki yeni şarkı daha ekleyebilirim. Yeteneğine güvenen gençler bir adım yaklaşsın” sözleriyle, bestekarlara yeşil ışık yaktı.

“Bu Gece Lider’le Aynı Sahneyi Paylaşacağız”

Gecenin ikinci bölümünde sahneye çıkan Selami Şahin, Burcu Güneş gibi basın mensuplarını kulisinde ağırladı. Usta sanatçı, ”Bu gece Lider’le aynı sahneyi paylaşacağız, bu sebeple ayrıca bir heyecanlıyız” diyerek, oğlu Lider Şahin’i de röportaja davet etti.

Selami Şahin Lider Şahin’i Veliahtı İlan Etti

Usta sanatçı, ”Evlat gibisi yok. Her zaman söylerim, ben arkadaşıma balık ısmarlamam, balık tutmasını öğretirim. Oğlum Lider şarkılarının sözünü, müziğini ve bestelerini kendisi yapıyor. En son yaptığı ‘Rezil Rüsva’ adlı şarkısının son kısmında birlikte düet yaptık. Şarkının geri dönüşleri çok güzel. Telefon yağıyor herkesten, şarkıyı çok beğeniyorlar. Benim çok hoşuma gidiyor” şeklinde konuştu.

Selami Şahin ve Lider Şahin Birlikte Röportaj Verdi

Selami Şahin, “Bir şarkı müzikseverlerin beğenisini kazandığı zaman sevilir. Umarım bundan sonra yapacağı şarkılar daha da büyük tecrübeler kazandırır oğluma” sözleriyle oğlunu veliahtı ilan ederken, duygu dolu anlar yaşadı.

“Beni Gururlandırıyor”

Babasının bu sözlerine ”Onun sahnesinde on yıl back vokal yaptım. Onunla düet yapmak benim en büyük hayalimdi. Şimdi babamdan ve en önemlisi de sanatçı Selami Şahin’den böyle sözler duymak beni gururlandırıyor. Bugün ilk kez canlı okuyacağız şarkımı ve bu anı ömrüm boyunca unutmayacağıma eminim” ifadeleriyle karşılık veren Lider Şahin, hayatının en özel anlarından birini yaşayacağını söyledi.

Röportajın ardından sahnedeki yerlerini alan ikili, ‘Rezil Rüsva’ şarkısındaki performanslarıyla mekanı dolduran hayranlarından büyük alkış aldılar. Baba-oğul seslendirdikleri şarkıdaki uyumlarıyla da dikkat çeken ikili, kendilerini alkışlayan müzikseverlere aynı şekilde alkışlarla karşılık verdiler.

“Burcu Güneş’le Düet”

Öte yandan Burcu Güneş’le bir düete imza atan Selami Şahin, “Bu gece hem oğlum hem de Burcu kardeşimle düet yaptık. Allah nasip ederse Burcu kardeşime yepyeni bir şarkı daha vermek istiyorum” diyerek, güzel sanatçının Türkiye’nin en güçlü seslerinden biri olduğunu dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler