Ana SayfaDedikoduSelahattin Paşaı ve Lara Tümer Bodrum Tatilinde

İlgili Postlar

Selahattin Paşaı ve Lara Tümer Bodrum Tatilinde

‘Kalp Atışı’, ‘Leke’, ‘Babil’ ve ‘Aşk 101’ gibi dizilerde rol alan, son olarak ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ adlı dizide başrol oynayan Selahattin Paşalı, uzun süredir aşk yaşadığı Lara Tümer ile geçtiğimiz nisan ayında nikâh masasına oturmuştu. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan Selahattin Paşaı ve Lara Tümer Bodrum tatilinde objektiflere yansıdı. Denize birbirlerine sarılarak giren ikiliden Tümer, suyu soğuk buldu. Eşinin anlık tepkileri Selahattin Paşalı’yı güldürdü.

Selahattin Paşalı İle Lara Tümer’ in Sosyal Medyada Viral Olan Nikah Fotoğrafları…

Popüler dizi A101 ‘de hayat verdiği ‘Osman’ karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Selahattin Paşalı, daha önce ‘Kalp Atışı’, ‘Leke’, ‘Babil’ gibi dizilerde rol almış son olarak ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ dizisinde başrol oynamıştı. Ünlü oyuncu bugün sevgilisi Lara Tümer ile bugün Bodrum ‘da dünya evine girdi.

Selahattin Paşalı İle Lara Tümer 'in Nikahından Kareler

Bir kaç ay sonra Anne-baba olmak için gün sayan çift, mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Ünlü ikili, sade bir törenle nikah masasına otururken Aileleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı nikahta çiftin mutluluk fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı…

“Bir Ömür Benim Aşklarım”

Ancak çıkan haberlerden günler sonra Tümer, paylaştığı kare ile hamile olduğunu duyurmuştu. Lara Tümer, Paşalı’nın elinin göbeğinde olduğu bir pozu paylaşmış ve “Bir ömür benim aşklarım” notunu düşmüştü.

Selahattin Paşaı ve Lara Tümer Bodrum Tatilinde

İlk kez anne-baba olacak olan Lara Tümer ile Selahattin Paşalı, havalar ısınınca tatil sezonunu açtı. Ünlü çift, önceki gün Bodrum’da sahil kenarında objektiflere yansıdı. Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan mutlu çiftin bir hayli keyifli olduğu görüldü.

Denize girmek için eşi Lara Tümer’i bekleyen Paşalı eşine sarılarak beraber yürüdü. O sırada Lara Tümer, eşini öpücüklere boğdu. Paşalı, suda yüzerken hamile olan eşinin zorlanmaması için sırtına alıp bir süre o şekilde yüzmeye devam etti. Suyu soğuk bulan Lara Tümer’in anlık tepkileri Selahattin Paşalı’yı güldürdü.

Selehattin Paşalı Kimdir?

Ünlü çiftin bu hallerini görenler sosyal medyada ne kadar tatlı olduklarına dair yorumlar yağdırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler