Ana SayfaÜnlülerSeksenler Dizisinin Seyfi’ si Kemal Kuruçay' dan Kötü Haber...

İlgili Postlar

Seksenler Dizisinin Seyfi’ si Kemal Kuruçay’ dan Kötü Haber…

Usta sanatçı Kemal Kuruçay, sette geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşama veda etti. Ünlü oyuncunun TRT ekranlarında ‘da yayınlanan Seksenler adlı dizisinin set çekiminde fenalaştığı öğrenildi…

Seksenler Dizisinin Seyfi’ si Kemal Kuruçay’ dan Kötü Haber…

TRT’ nin ekranlarının bir numaralı sevilen dizilerinden olan ‘Seksenler’ set çekiminde kalp krizi geçirdiği ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Kemal Kuruçay: “Ah be Fethiciğim”

2014 yılında da kalp krizi geçiren usta sanatçı, geçtiğimiz Mart ayında da kendisi gibi kalbine yenik düşen “Seksenler” dizisindeki rol arkadaşı Rasim Öztekin’ in vefatının sonrasında  “Ah be Fethiciğim” mesajını yazmıştı.

Dizide Hazırlık Yaptığı Esnada Fenalaşmış!…

Popüler dizi Seksenler’ de ‘Seyfi’ karakterine hayat olan sanatçı Kemal Kuruçay, Kocaeli’nin Darıca ilçesine bağlı Pirireis Mahallesi’ ndeki dizi setinde bir sahnenin çekimi için hazırlık yaptığı esnada aniden rahatsızlanarak yere yığıldı. Dizi ekibi tarafından acil aranması üzerine sete gelen 112 Acil Sağlık ekibi, kalp krizi yaşayan sanatçı Kemal Kurucay’ ı en yakın özel bir hastaneye kaldırdı.

Usta sanatçı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşama veda etti. Ardından Seksenler oyuncuları ve set ekibi hastaneye akın etti.

Ali Güven: “Ezberini Okurken Yere Yığıldı”

Dizi’ nin yapımcısı Birol Güven’in ağabeyi olan Ali Güven, usta oyuncunun ölümünden 1 saat önce sete gelerek hazırlıklara başladığını, hatta ezberini okurken birden yere yığıldığını gördüklerini sonrasında 112 Acil’ ye haber verdiklerini söyledi. Hastanede 45 dakika boyunca müdahale edildiğini belirten Ali Güven, “Burada 45 dakika arkadaşlar mücadele ettiler, ancak kurtaramadık. Şimdi eşi geldi, evlatlarını bekliyoruz nereye gömülecek, nereye gidecek kendileri karar verecekler. Biz de karar verilene kadar onlara burada yardımcı olacağız” dedi.
Kemal Kuruçay’ın çocuklarının Ankara’dan yola çıktığı, cenazeyi Ankara’ya götürerek burada toprağa verecekleri öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler