Ana SayfaKimdirSeher Terzi Kimdir?

İlgili Postlar

Seher Terzi Kimdir?

Birçok Başyapıt dizisinde kamera karşısına geçen ve oynadığı roller ile akıllarda kalan Seher Terzi Kimdir? Seher Terzi Nerelidir? Seher Terzi Kaç Yaşında? Seher Terzi Biyografisi ve başarılı oyuncu hakkında bilinmesi gerekenler Seher Terzi Kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Seher Terzi nerede doğdu? Seher Terzi aslen nereli?

Oyuncu Seher Terzi İstanbul da dünyaya gelmiştir. Seher Terzi aslen İstanbulludur.

Seher Terzi Kaç Yaşında? Seher Hangi Burç?

Seher Terzi, 25 Eylül 1966 tarihinde dünyaya gelmiştir. 52 yaşında olan oyuncu Terazi burcudur.

Seher Terzi Kimdir?

Küçük yaşlardan başlayan oyunculuk tutkusunu kendisine hedef edinen ve bu anlamda çalışmalarını yürüten Seher Terzi, son derece başarılı bir öğrencilik hayatı geçirmiştir.

Terzi, lise eğitimi aldığı senelerde tiyatro yapamamıştır. nedeni ise bulunduğu yer olan Pınarhisar’da tiyatroya dair bir şey olmamasıydı. Matematik bölümü mezunu olan Seher Terzi, ilk olarak Cehennem adlı sinema filminde rol almıştır.

Seher Terzi Kariyeri

Terzi, kariyerinin ilk zamanlarında tiyatro oyunlarında sahnelenen orta kalite tiyatro oyunlarında rol aldı. Enteresan kişiliği ile yapımcıların dikkatini çekmiştir ve Terzi, ilk profesyonel televizyon dizisi projesi olarak Dadı dizisi kadrosunda 2000 senesinde rol aldı. Kenan Işık, Gülben Ergen, Haldun Dormen ve Sinem Kobal gibi ünlü isimler ile bu dizinin sevilen fenomen isimlerinden birisi oldu.

Sonrasında 2001 senesi yapımı 90-60-90 dizisi kadrosuna dahil olmuş ve küçük bir rol alarak sevenlerinin karşısına çıktı. 2002 yılı geldiğinde dönemine damga vuran çok sevilen dizilerinden birisi olan Beşik Kertmesi kadrosunda yer aldı. Bu dizide Olgun Şimşek, Meltem Cumbul, İlker Aksum ve Erdal Özyağcılar gibi usta isimler ile birlikte rol almıştır. Seher Terzi sıradan bir kişiliğe sahiptir. İkinci üniversitesi Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Devamında küçük çaplı birkaç rolde de yer aldıktan sonra 2002 senesi yapımı Yarım Elma dizisi kadrosunda Sıdıka rolüne hayat vermiştir. Dizinin başrolünde Janset, Günay Karacoğlu, Ruhi Sarı gibi ünlü isimler bulunuyordu. Sonrasında ise daha büyük projelerde yer almak için harekete geçti.

Uzunca bir süre devam edecek olan Parmaklıklar Ardında dizisi kadrosunda yer alma serüveni 2007 senesinde başladı ve 2009 senesinde sona erdi.  Seher Terzi’nin en büyük projesi de bu oldu. Dizide Selda Alkor, Serra Yılmaz, Devin Özgün Çınar gibi ünlü isimler ile birlikte uzun süre sevilen isimlerden birisi olarak da rol aldı.

İlk beyaz perde projesi olan  Sihirbazlık Okulunda Bir Türk filminde ANNE rolüne hayat verdi. Bu komedi dizisi orta halli bir film olarak gişede çok da fazla hasılat yapamadı fakat oyuncunun ilk beyaz perde deneyimi olarak da dikkatleri çekti.

Seher Terzi Dizileri ve Filmleri

  • Parmaklıklar Ardında – Dizi
  • Fatih Harbiye – Dizi
  • Beyaz Yalan – Dizi
  • Türkan – Dizi
  • Böyle Bitmesin – Dizi
  • Sihirbazlık Okulunda Bir Türk – Film
  • Sevimli Ve Tehlikeli – Film
  • Cehennem – Film
  • Gelmeyen Bahar – Film
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler