Ana SayfaKimdirSedat Tuncer Kimdir?

İlgili Postlar

Sedat Tuncer Kimdir?

MasterChef 2020 yarışmasıyla tanınan Sedat Tuncer kimdir? Sedat Tuncer kaç yaşında? Sedat Tuncer aslen nereli? Sedat Tuncer TV programları neler? Sedat Tuncer hangi burç? Sedat Tuncer hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Sedat Tuncer Kaç Yaşında? Sedat Tuncer Aslen Nereli? Sedat Tuncer Hangi Burç?

Sedat Tuncer, 1 Ocak 1988 tarihinde Kastamonu’da dünyaya gelmiştir. Aslen Kastamonulu olan Sedat Tuncer, Oğlak burcudur.

Sedat Tuncer Kimdir?

Sedat Tuncer, eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Sedat Tuncer, bir catering firmasında aşçılık yapmaktadır. On üç senedir bu sektörde olan Sedat Tuncer yarışmaya katılırken Anadolu mutfağı, Osmanlı mutfağı ile birlikte Uzak Doğu mutfağı konusunda da kendisine güvendiğini söylemiştir. Sempatik tavırlarıyla seyircinin de gönlünü kazanmayı başaran Sedat Tuncer, Borbulan soslu levrek yaptığı ilk turda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve ve Somer Sivrioğlu’ndan aldığı üç evetle ilk turu geçen Sedat Tuncer, MasterChef 2020’nin ilk 16 yarışmacısı arasında bulunmayı başarmış ancak ne yazık ki yarışmaya ilk veda eden isim olmuştur.

Sedat Tuncer Tv Programları

  • 2020 – MasterChef 2020
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler