Ana SayfaKimdirFurkan Yalçın Kimdir?

İlgili Postlar

Furkan Yalçın Kimdir?

MacterChef 2020 yarışmacısı Furkan Yalçın kimdir? Furkan Yalçın kaç yaşında? Furkan Yalçın TV programları neler? Furkan Yalçın aslen nereli? Furkan Yalçın hangi burç? Furkan Yalçın hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

Furkan Yalçın Kaç Yaşında? Furkan Yalçın Aslen Nereli? Furkan Yalçın Hangi Burç?

Furkan Yalçın, 1 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Furkan Yalçın, Oğlak burcudur.

Furkan Yalçın Kimdir?

Furkan Yalçın eğitim hayatını İstanbul’da devam etmektedir. Furkan Yalçın 2014 yılında Etiler Turizm Otelcilik Lisesi’ne başlamış ve aynı zamanda Çin Mutfağı üzerine de eğitimler almıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Gelişim Üniversitesi”nde 4 yıllık “Gastronomi” bölümünü kazanan Furkan Yalçın işi ve okulu birlikte yürütmektedir. Yarışmada daha öncede şansını deneyen Furkan Yalçın, Masterchef Türkiye 2019 seçmelerine katılarak Mustafa Aydın’a elenmişti ama bu sene şansı yaver gitti. Genç aşçı eleme turlarının hepsinden başarılı bir şekilde ayrılarak 16 kişilik ana kadroda kendisine yer buldu. Yarışmada pasatacı olarak ünlenen Furkan Yalçın, bireysel oyunlardaki ana yemek başarısı ve yaratıcılığıyla şeflerin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Furkan Yalçın Tv Programları

  • 2020 – MasterChef

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler