Ana SayfaÜnlülerSeda Tosun evlendi! İşte düğünden en özel kareler...

İlgili Postlar

Seda Tosun evlendi! İşte düğünden en özel kareler…

Seda Tosun evlendi! Geçtiğimiz haftalarda Eymen Adal ile nişan yüzüklerini takan ünlü oyuncu Seda Tosun, dünya evine girdi. Seda Tosun ve Eymen Adal, görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. İşte düğünden en özel kareler…

Seda Tosun’un nişanlığındaki ilginç detay duygulandırdı!

Seda Tosun ve Eymen Adal evlendi

Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Mucize’ isimli filminde canlandırdığı ‘Mızgın’ karakteri ile tanınan ve hafızalara kazınan ünlü oyuncu Seda Tosun, evlendi. Bir süredir müzisyen Eymen Adal ile aşk yaşayan Seda Tosun, geçtiğimiz haftalarda nişanlanmıştı. Seda Tosun’un ailesinin evinde aile arasında gerçekleşen tören ile nişan yüzüklerini takan çift, görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Seda Tosun kimdir?

Yuvayı dişi kuş yapar

Seda Tosun ve Eymen Adal çifti, İstanbul Beylikdüzü’nde gerçekleşen kır düğünü ile dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitleri, Caner Atacan ile Ayşe Nokay oldu. Nikah memuru, çiftin nikahını kıydıktan sonra ‘Yuvayı dişi kuş yapar’ diyerek evlilik cüzdanını Seda Tosun’a verdi. Bu sırada Eymen Adal, “Aslında ben de yapabilirim. Elimden her iş gelir.” diye espri yapınca kahkahalar havada uçuştu.

Tango ile başladı, halay ile devam etti

Seda Tosun ve Eymen Adal çiftinin düğün töreni tango dansı ile başladı. Eğlencenin bir an olsun hız kesmediği düğün, halay havaları ile devam etti.

Ünlü oyuncu Seda Tosun ile müzisyen sevgilisi Eymen Adal evlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler