Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan'ın yemek yiyişi iştah kabarttı

İlgili Postlar

Seda Sayan’ın yemek yiyişi iştah kabarttı

Seda Sayan, Etiler’de yemek yerken görüntülendi. Arkadaşları ile birlikte yemek yiyen Sayan’ın iştahlı halleri dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Başbakan Binali Yıldırım: Rapçi Ezhel’e yapılan, Seda Sayan’a da yapılmalı!

Seda Sayan kurt gibi acıkmış

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Etiler’de sahibi olduğu mekanda yemek yerken görüntülendi. Arkadaşları ile birlikte yemek yiyen Sayan,o kadar iştahlı yiyordu ki, görenler “Kurt gibi acıkmış” şeklinde yorumlarda bulundular. Ünlü şarkıcının makyajsız ve salaş hali dikkat çekti.

Seda Sayan kimdir?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım’a yöneltilen bir soru ile gündeme gelmişti. Başbakan Binali Yıldırım’a konuk olarak katıldığı programda tutuklanan Ezhel ile ilgili “Seda Sayan, herkesin izlediği bir programda ‘Vururam Seni’ diye bir şarkı okuyor, bu insanları cinayete teşvik etmiyor da o çocuk şarkısının bazı yerlerinde belirli cümleler kullanınca uyuşturucuya mı teşvik ediyor? Sizce bunda özgür bırakılmamalı mı insanlar, bu konudaki fikrinizi alalım.” sorusu yöneltildi. Yıldırım, bu soruya konu hakkında çok detaylı bilgiye sahip olmadığını vurgulayarak “Söylediklerinizi veri kabul ederek konuşacak olursak ve yaptığınız karşılaştırmayı da dikkate alırsak Ezhel’e yapılan Seda Sayan’a da yapılması gerekir. Orada bir işlem yapılmıyor burada yapılıyorsa bu da bir çifte standarttır. İnsanlar suç işlemedikten sonra ceza almamalı, cezalandırılmamalı. Uyuşturucuyla mücadele hepimizin hassasiyeti, büyük bir tehdit. Maalesef bu da dış kaynaklı bir tehdit. Sistematik şekilde Avrupa, içine düştüğü bu belaya Türk gençlerinin de düşmesini istiyor. Bunun için çalışan özel kuruluşlar var. Türkiye’de uyuşturucunun yaygınlaşması için büyük bütçeler ayırıyorlar ve çok çok ucuza, maliyetinin onda birine sentetik uyuşturucuları bir şekilde iletiyorlar ülkeye, gençlerimizi zehirlemek için. Bağımlılıkla ilgili hassasiyetimiz hat safhada.” diye yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler