Ana SayfaÜnlülerÖmür boyu makineye bağlı yaşayacak denilen Ferdi Tayfur: Biri benimle uğraşıyor!

İlgili Postlar

Ömür boyu makineye bağlı yaşayacak denilen Ferdi Tayfur: Biri benimle uğraşıyor!

Usta sanatçı Ferdi Tayfur, hakkında ortaya atılan hastalık iddialarına yanıt verdi. İddiaların asılsız olduğunu belirten Tayfur, birinin kendisi ile uğraştığını da iddia etti. Detaylar haberimizde…

Ferdi Tayfur’dan kötü haber: Ömür boyu makineye bağlanacak!

Ferdi Tayfur isyan etti

Ferdi Tayfur, geçtiğimiz günlerde sevenlerini üzüntüye boğan hastalık haberleri ile gündeme gelmişti. Ferdi Tayfur’un böbrek yetmezliği teşhisi konulması ile sıkıntılı günler yaşamaya başladığı, İstanbul ve Marmaris’te bulunan özel hastanelerde tedavi edildiği, ömrünün geri kalanında haftada bir gün diyaliz makinesine bağlanarak tedavi edileceği iddia edilmişti. Tayfur, iddialar karşısında sonunda isyan etti.

Ferdi Tayfur kimdir?

Asparagas haber oluyor

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, hakkında gündeme gelen hastalık iddialarına fotoğraflı yanıt verdi. Sağlığının iyi olduğunu belirten fotoğrafını AA muhabirine WhatsApp üzerinden gönderen Tayfur, “Hakkımda çıkan rahatsızlık haberi yalan haberdir. Ben de merak ediyorum kim uyduruyor diye. Öyle bir şey yok. Muayene olmak da artık günümüzde böyle asparagas haber oluyor.” diye yazdı.

Biri benimle uğraşıyor ama…

Geçen yıl kış aylarında Adana’da muayene olmak amacı ile bir gece hastanede yattığını vurgulayan Ferdi Tayfur, birinin kendisi ile uğraştığını düşündüğünü belirtti ve “Biri benimle uğraşıyor ama kim? Adana’da kışın muayene olmuştum. Bir gece yatmıştım, ‘tahlil yapalım’ demişlerdi. O da haber olmuştu. Belki bugünkü haberler de hala onun uzantısıdır.” dedi. Sevenler, bu açıklama ile derin bir nefes aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler