Ana SayfaDedikoduSeda Sayan'dan Aşk Dolu Kareler

İlgili Postlar

Seda Sayan’dan Aşk Dolu Kareler

24 Nisan’da müzisyen Çağlar Ökten ile Beşiktaş’ta lüks bir otelde nikah masasına oturan Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük eşiyle tatile çıktı. Sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla adından söz ettiren Seda Sayan’dan aşk dolu kareler geldi. Sayan’ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. İşte ünlü ismin o paylaşımları;

Balayı İçin Paris’e Gittiler

Yaklaşık üç ay önce kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, mutluluğunu paylaşmaya doyamıyor. Nikah sonrası eşi ve yakın arkadaşlarıyla Amsterdam tatiline çıkan ünlü şarkıcı, balayı için de Paris’i tercih etmişti.

Eşiyle Birlikte Estetik Yaptırdı

Özel hayatıyla olduğu kadar yaptırdığı estetiklerle de gündemden düşmeyen Seda Sayan, yeniden ameliyat masasına yatmıştı. Eşi Çağlar Ökten’in de kendisine eşlik ettiği Sayan, o anlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Çağlar Ökten saç ektirirken, Seda Sayan silikonlarını yeniletmişti. Seda Sayan’ın paylaşımına binlerce yorum yağmıştı.

Aşk Dolu Kutlama

Mutluluk pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşan Seda Sayan (59), 35 yaşına basan eşi Çağlar Ökten’in yeni yaşını kutlamıştı. Peş peşe fotoğraflar yayınlayan ünlü şarkıcı, gönderisine; “İyi ki doğmuşsun iyi ki. Ömrüme hoş geldin sevgilim” notunu düşmüştü.

Instagram’ın hikayeler bölümünden bir paylaşım yapan Sayan, eşi Ökten’in ‘İyi ki doğmuşsun gülüşünü sevdiğim. Ömrüme hoş geldin’ notunu düştüğü fotoğrafını nazar boncuğu ve kalp emojisi ile paylaşmıştı.

Seda Sayan’dan Aşk Dolu Kareler

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı, son olarak eşiyle tatil pozunu takipçileriyle paylaştı. Ökten ile yurtdışı tatilinde olan Seda Sayan, paylaşımına; “Huzur, aşk” notunu düştü.

Aynı karenin bir benzerini de Instagram hesabının hikayeler bölümünden yayınlayan ünlü isim, kendisinden yaşça küçük eşi Çağlar Ökten’e “Sevgilim” diye seslendi.

Seda Sayan kimdir?

“Ben Onun Soyadına Kurban Olurum”

Eşi Çağlar Ökten’in soyadını kullanmayacağı yönündeki haberlerle ilgili konuşan Seda Sayan, “O yanlış anlaşıldı, hatta boşanıyorlar ve benim evi terk ettiğim bile yazıldı. Öyle bir şey yok. Doğrusu; evraklarda değişim yapılması gerekiyor. Ben daha önce söylemiştim kendi soyadımı kullanacağım diye. Kadınların kendi soyadını kullanma hakkı var. Eğer ben eşimin soyadını alacak olursam bir sürü evrakta değişikliğe gidilecek, bu birçok prosedür gerektiriyor, benim bu işlerle uğraşacak zamanım yok. Karı-koca arasında soyadı kavgası falan olmadı. Adam benim hayatımda. Ben kurban olurum onun soyadına” ifadelerini kullanmıştı.

Çağlar Ökten Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler