Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan'dan 9 Milyon TL'lik Huzur!

İlgili Postlar

Seda Sayan’dan 9 Milyon TL’lik Huzur!

Ünlü sanatçı Seda Sayan’dan 9 milyon liralık huzur! Seda Sayan 9 milyon liraya ne yatırımı yaptı? Gayrimenkul zengini olduğu söylenen Seda Sayan’ın mal varlığında neler var? İşte Seda Sayan ile ilgili haberimizin merak edilen tüm ayrıntıları…

Seda Sayan Restoranda Makyajını Tazeledi…

Otel Yapmaktan Vazgeçti

Gayrimenkul yatırımları ile sık sık medyada haber olan Seda Sayan en son, Cihangir’de 2009 yılında aldığı 5 katlı apartmanı otel yapmak isteyip, mülkün tarihi eser olması sebebi ile bu fikrinden vazgeçmesi ile haber olmuştu.

Cihangir’de bulunan apartmanını otel yapmayı düşünen ancak tarihi eser statüsünde olduğu için ruhsat sorunu yaşayan Sayan, birikimini Sapphire Rezidans’tan yaklaşık 9 milyon TL değerinde bir daire alarak değerlendirdi.

Seda Sayan kimdir?

Bahçeli Evlerin Derdi Hiç Bitmiyor

Daha önce de Gayrettepe’de bulunan bir rezidansta yaşayan ünlü sanatçı Seda Sayan, rezidans hayatını özellikle çok sevdiğini belirterek şunları söylemişti: “Bana 24 saat yetmiyor. O yüzden yıllar önce rezidansta yaşamaya karar verdim. Bir telefonla çiçekçisinden mağazasına, restoranından sinemasına kadar her şey elimin altında. Öyle bahçeli müstakil evler bana göre değilmiş, yaşadım ve anladım. Onların da derdi hiç bitmiyor bacım”.

Seda Sayan, oğlu Oğulcan’a kimi örnek gösterdi?

Şov Dünyasının En İyi Yatırımcısı

Şov dünyasının en iyi yatırımcılarından biri olarak da bilinen Seda Sayan, Etiler Şamdan’ı 8.5 milyon dolara satın almıştı. Akmerkez’de bir rezidansı, Rumelihisarı’nda bir yalısı ve Bodrum Türkbükü’nde yazlık bir villası bulunan Seda Sayan; Bodrum’da aynı siteden annesi, ablası ve kardeşi için de birer ev almıştı. Seda Sayan’ın sahibi olduğu son villa ise Yalıkavak’ta bulunuyor. Sayan, kısa bir süre önce mülkünü 500 bin Euro’ya aldığı villaya yaklaşık 600 bin TL de masraf yapmıştı. Ünlü sanatçının 1.5 milyon TL’ye mal olan villasında 5 oda var. 350 metrekarelik taş evin, 100 metrekare de bahçesi bulunuyor. İstanbul’un bir çok semtinde dairesi bulunduğu belirtilen Seda Sayan, ikinci rezidans dairesini ise Esentepe’deki Kempinski Residences Astoria’dan aldı. Londra’da da evi bulunan Seda Sayan, Paris Hilton ve İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’nda ev sahibi olduğu İngiltere’nin Kingston bölgesinde yaklaşık bir yıl önce 400 bin sterline bir ev satın almıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler