Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan'a "Katil" Diyen Deniz Tuna'ya Hapis Şoku!

İlgili Postlar

Seda Sayan’a “Katil” Diyen Deniz Tuna’ya Hapis Şoku!

Seda Sayan’a “Katil” diyen Deniz Tuna’ya Hapis Şoku! Seda Sayan’ın davalık olduğu kiracısı Mehmet Refik Tuna’nın geçirdiği rahatsızlık sonrası vefat etmesinin ardından kızı Deniz Tuna sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşmış, Seda Sayan için “Babamın katili” demişti. Seda Sayan tarafından mahkemeye verilen Deniz Tuna, hakim karşısına çıktı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Ankaralı Turgut:”Seda Sayan Beni Tehdit Etti”

Seda Sayan’a “Katil” diyen Deniz Tuna’ya Hapis Şoku!

Seda Sayan’a “Katil” diyen Deniz Tuna’ya Hapis Şoku! Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın davalık olduğu kiracısı Mehmet Refik Tuna’nın geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat etmesinin ardından kızı Deniz Tuna,  sosyal medya hesabından Seda Sayan için “Babamın katili” paylaşımını yapmıştı.

Seda Sayan’ın Deniz Tuna hakkında kendisi ve oğlu Oğulcan Engin’e sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle açtığı dava sonuçlandı.

Deniz Tuna'ya Hapis Şoku!
Deniz Tuna’ya Hapis Şoku!

Seda Sayan kimdir?

Olaylar Seda Sayan’ın tahliye talebiyle başladı

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın sahibi olduğu mülkü ünlü işletmeci Mehmet Refik Tuna’ya kiralamış, sözleşme devam ederken iddialara göre Sayan; Tuna’dan evi boşaltmasını istemişti.

Mehmet Refik Tuna’nın tahliye talebini reddetmesi üzerine Seda Sayan, İstanbul sulh Hukuk Mahkemesi’nde tahliye davası açmıştı.

İkili arasında dava devam ederken Mehmet Refik Tuna’nın rahatsızlanarak vefat etmesi üzerine, Tuna’nın kızının Seda Sayan hakkındaki iddiası mahkemeye taşındı.

Deniz Tuna, babasının ölümünden sorumlu tuttuğu Seda Sayan ve oğlu Oğulcan Engin’e sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle hakim karşısında çıktı.

Hakim karşısına çıkan Deniz Tuna, hakaret suçundan 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bir anlık kızgınlıkla yazdım!

Sosyal medya hesabı üzerinden Seda Saayn ve Oğulcan Engin’i kast ederek yaptığı iddia edilen “Babamın katili” paylaşımı için, “O sözleri bir anlık kızgınlıkla yazdım” dedi.

Deniz Tuna’ya ablası Melda Tuna destek olmuştu

Olay basına ilk yansıdığı dönemde Derya Tuna uzun bir süre sessizliğini korumuş, Tuna’nın ablası Melda Tuna bir açıklama yaparak şunları demişti:

“Deniz şuan okulu için New York’ta… Babamın vefatından sonra öyle bir yazı paylaşmıştı ama bu olayda bir yakalama kararı yok. Deniz’in okul ve uçak bilgilerini ilettik yetkililere. Mayıs ayında ancak buraya gelebilir. O zaman ifade verecek. Deniz 20 yaşında bir kız… Acılarla, o psikolojiyle yazdığı bu sözler ne kadar önemlidir… Bu soruşturmadan bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler