Ana SayfaDedikoduAnkaralı Turgut:"Seda Sayan Beni Tehdit Etti"

İlgili Postlar

Ankaralı Turgut:”Seda Sayan Beni Tehdit Etti”

Ankaralı Turgut’un hastalığı ne astım mı?sorusu 2. Sayfa programında gündeme geldi. HaberimizdeAnkaralı Turgut’un hastalığı ne astım mı? sorusunun yanıtını bulursunuz.    Sizin için AnkaralıTurgut’un hastalığı ne astım mı? sorusunun yanıtını haberimizde derledik.

Seda Sayan Kimdir?

Seda Sayan’ı kızdıracak açıklamalar yaptı!

Ankaralı Turgut 2. Sayfa programına katılarak Seda Sayan ile yaşadığı kavgaya dair konuştu! Ankaralı Turgut “Seda Sayan beni tehdit etti” dedi.

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programında konuk olarak katılan Ankaralı Turgut, sektörde birileri tarafından dışlandığını söyledi. Ankaralı Turgut “bizim camia içinden birileri, meslektaşlarımdan bazıları el attı” bu işe dedi.

Kendisine Seda Sayan ile olan kavgası hatırlatılınca Ankaralı Turgut şunları söyledi:
“Seda Sayan ile sorunumuz devam ediyor. 81 milyonun gözünün önünde tehdit edildim ben.

2005’te başlayan bir gerilim; iftiraya uğradım, mağdur edildim. Parası olan kaçamağın adını flört koymuş; parası olmayana namussuz deniliyor. Ben bunu Seda Sayan’a demedim ama o üzerine alınmış. Dava açmış.”

Öldü haberleri çıkmıştı!

Son dönemlerde sağlık problemleriyle gündeme gelen şarkıcı Ankaralı Turgut canlı yayında açıklamalarda bulundu. Birçok ünlü isim gibi hakkında manipüle haberler çıkmasından şikayetçi olan ve yalan haberlere tepki gösteren Turgut, gerçek hastalığını da açıkladı.Ünlü türkücü katıldığı programda sağlık durumuyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Son dönemlerde sağlık problemleriyle gündeme gelen Ankaralı Turgut canlı yayında astım hastası olduğunu açıkladı. Hakkında çıkan “öldü” haberlerine de tepki gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler