Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan Yeni Sevgilisini Terk Etti!

İlgili Postlar

Seda Sayan Yeni Sevgilisini Terk Etti!

Seda Sayan Sevgilisini Terk Etti

Seda Sayan, 6 yıl yaşamış olduğu aşkı Erhan Çelik’ten 7 ay önce ayrılmıştı. Ağustos ayında iş adamı olan Murat Karabova ile aşk yaşamaya başlamıştı. Duymayan Kalmasın’ın haberine göre de Seda Sayan Murat Karabova’dan ayrıldı.

ESKİ EŞİ İLE TEKRARDAN BİR ARAYA GELMESİ İLİŞKİYİ BİTİRDİ

Seda Sayan’ın Murat Karabova’dan ayrılmasının sebebi olarak gösterilen etrafındakıilerin “o adama dikkat et!” diye yapmış olduğu uyarı gösteriliyor. Bu uyarının yapılmasının sebebi ise geçen günlerde oldukça ağır bir gribal enfeksiyon geçirmiş olan Murat Karabova’ya iki çocuğunun annesi ve hemşire olan eski eşi Aslı Sarıpınar’ın bakmış olduğu ve ikilinin yeniden bir araya gelmesinin iddia edilmesi.

 

TAKİPÇİSİNİN YAPMIŞ OLDUĞU YORUM SAYAN’I HAREKETE GEÇİRMİŞTİ
Diğer yandan dün Seda Sayan, ”Aşık olduğunuz herifin eski eşinin Facebook’una bir girin de görün gerçekleri…” diye yapmış olan takipçisine ”Facebook adresini bilmiyorum at bakalım.” diye cevap verdi. Seda Sayan kısa süre sonra da paylaşımını yoruma kapattı.

seda-sayan-sevgilisi

MURAT KARABOVA AYRILIĞI DOĞRULADI
Murat Karabova bugün basında yer almış olan haberlere göre Instagram hesabından bir paylaşım yaparak şöyle cevap verdi: “Yapılacak her şeyin mertce olması dileklerimle, hala inancım var, doğru bir tanedir gerisi yalan dolan ve rezil düşüncelerdeki insanların fikirleridir…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler