Ana SayfaYaşamSağlıkEbru Şallı: Sevgilimi Pilates İle Rahatlatıyorum

İlgili Postlar

Ebru Şallı: Sevgilimi Pilates İle Rahatlatıyorum

Ebru şallı, sevgilisi Uğur Akkuş’u pilates ile rahatlattığını söyledi.

Ebru Şallı’nın sevgilisi Uğur Akkuş, son dönemlerde oldukça sıkıntı günler geçiriyor. Zira Akkuş, 9 yıllık eşine boşanma davası açtı. Ebru şallı ise sevgilisini pilates ile rahatlattığını söyledi.

Ebru şallı, geçen yaz sevgilisi Uğur Akkuş ile birlikte Bodrum’da el ele çok samimi görüntülerle kameralara yansıdı. Fotoğrafların medyada dağıtılmasından sonra Uğur Akkuş’un evli olduğu, ayrıca 2 de çocuğunun olduğu günyüzüne çıkmıştı. Uğur Akkuş, 2007’de evlendiği Gonca Akkuş’a yakın zamanda boşanma davası açtı.

Ebru Şallı, sıkıntılı bir dönemden geçen sevgilisi Uğur Akkuş’u, yaklaşık 4 aydır alanında uzman olduğu pilates ile rahatlatarak stresten dolayı kilo alan sevgilisini rahatlatıyor. Ayrıca sevgilisi için sağlıklı bir beslenme programı da çıkaran Ebru Şallı, sevgilisine ödem atan çaylardan içiriyor ve beslenme alışkanlığını ağırlıklı sebze olarak değiştiriyor.

Ebru Şallı, eski sevgilisi Harun Tan ile 2002 ile 2013 yılları arasında evli kalmıştı ve bu dönemde Harun Tan’ı pilatese alıştırmıştı. Bir sonraki sevgilisi ünlü popçu Sinan Akçıl’ı da aynı şekilde 2013-2015 yılları arasında pilatese alıştırmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler