Ana SayfaDizilerSeda Sayan ve Uğur Arslan 'Artık Susma' Diyerek Yeni Sezonu Açıyor!

İlgili Postlar

Seda Sayan ve Uğur Arslan ‘Artık Susma’ Diyerek Yeni Sezonu Açıyor!

Seda Sayan ve Uğur Arslan ‘Artık Susma’ programıyla yeni sezonda Show TV ekranlarında olacak. Seda Sayan ve Uğur Arslan bu sezon, farklı formattaki bir programı birlikte yürütecek. Ünlü ikili; yeni programıyla, çöpçatanlık yerine polisiye olayların aydınlatılmasını sağlayacak ve gizlenen olaylara “Artık Susma” diyecek.

‘Evleneceksen Gel’ Yerine ‘Artık Susma’ Başlıyor!

Evlilik programlarının kaldırılması üzerine TV kanalları, yeni ve reyting alabilecek program arayışlarına girdi. Adli vakaların aydınlatılması ve çözülmesi konusunda, TV ekranlarında yeni bir alternatif daha sunacak olan program, 11 Eylül Pazartesi günü 15.00’te Show TV’de başlıyor.

[irp]Seda Sayan kimdir?

Gerçekler Gün Işığına Çıkarılacak!

Ekranların sevilen ikilisi Seda Sayan ve Uğur Arslan, yarından itibaren Show TV’de ‘Artık Susma’ programıyla izleyicilerle buluşacak. Global Yapım tarafından hazırlanan programda; Sayan ve Arslan’a konusunda uzman olan tecrübeli muhabir ve kameramanlarla birlikte güçlü haber kadrosu ve istihbarat ekibi de eşlik edecek. Benzer formattaki programlarda olduğu gibi; stüdyodaki konuklarla birlikte her gün, faili meçhul cinayetlerin çözülmesi, kayıp insanların izinin sürülmesi ve polisiye olaylar izleyicilere aktarılacak. Yeni program ile gizli kalmış olaylar aydınlatılacak! Gerçekler gün ışığına çıkarılacak!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler