Ana SayfaDedikoduSeda Sayan tatil sezonunu açtı, bikinili görüntülendi!

İlgili Postlar

Seda Sayan tatil sezonunu açtı, bikinili görüntülendi!

Usta sanatçı Seda Sayan tatil sezonunu açtı. İlerleyen yaşına rağmen güzelliği ve kusursuz fiziğinden ödün vermeyen Sayan, bikinili görüntülendi. Sanatçı, bikinili hali ile genç kızları kıskandıracak. İşte detaylar ve Seda Sayan’ın bikinili görüntüleri…

Yılların eskitemediği sanatçılardan biri olan Seda Sayan, arkadaşları ile tatile çıktı ve sezon açılışını yaptı. Sezon açılışı için Muğla’yı tercih eden ünlü sanatçı Seda Sayan, habercilerin objektifine yakalanmaktan kaçamadı.

Bikinili poz vermemak için çok uğraştı ama kaçamadı

İlk başlarda habercilere bikinili görüntü vermemek için üzerindeki kıyafetleri hiç çıkarmayan Seda Sayan, ilerleyen saatlerde sıcaktan bunaldı ve kıyafetinin üstünü çıkardı. Ancak, altındaki pareoyu hiç çıkarmadı.

Genç kızları kıskandıracak

İlerleyen yaşına rağmen düzgün fiziği ile bikiniyi iyi şekilde taşıdığı dikkat çeken Seda Sayan, bu görüntüsü ile genç kızları kıskandıracak. Sayan, plajda fit görünümü ile dikkat çekmeyi başardı.

Tatile arkadaşları ile birlikte çıktı

Geçtiğimiz aylarda altı yıllık sevgilisi Erkan Çelik ile yollarını ayıran Seda Sayan, tatile arkadaşları ile birlikte çıktı.

İşte Seda Sayan’ın bikinili görüntüleri…

Seda Sayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler