Ana SayfaDedikoduMustafa Ceceli sert eleştirilere daha fazla dayanamadı!

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli sert eleştirilere daha fazla dayanamadı!

Son günlerde dokuz yıllık eşi Sinem hanımdan boşanmasından beş gün sonra Selin İmer ile evleneceğini duyurması ile gündemde olan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, sosyal medyada kendisine yönelik yapılan sert eleştirilere daha fazla dayanamadı. Ceceli, yorumlara aynı şekilde sert bir dille yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

Boşanmanın ardından evleneceğini duyurmuştu

Milyonlarca seveni bulunan şarkıcı Mustafa Ceceli, son günlerde sosyal medyanın en çok konuşulan ünlü isimleri arasında yer alıyor. Bunun nedeni, dokuz yıllık eşi ve oğlunun annesi Sinem hanımdan geçen ay boşanması ve beş gün sonrası sosyetik isim Selin İmer ile evleneceğini açıklaması.

Sosyal medyada sert eleştirilere maruz kaldı

Mustafa Ceceli, boşanmasının hemen ardından evlenecek olması ile sevenlerinden tepki aldı. Sosyal medya üzerinden fanları da dahil olmak üzere sevenleri bu durumu sert bir dille eleştirdi.

Tatilden döner dönmez oğlunun yanına gitti

Boşanmanın ardından Amerika Miami’ye tatile giden Mustafa Ceceli, tatilden döndü ve hemen oğlu Arın’ı görmeye gitti. Ceceli, oğlu ile sarılarak çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden “Çok şükür kavuştuk Arın’cıkla… Özlemek özlemek çok çok özlemek.” notu ile paylaştı.

Eleştirilere yanıt verdi

Fotoğraflarına yapılan sert eleştirili yorumlar nedeni ile canı sıkılan ünlü şarkıcı, “Hiç bir bilginiz olmayan konular hakkında yorum yapmamayı öğrenemediğiniz için size yorum yok.” yorumu ile kendisine yönelik yapılan sert eleştirilere yanıt verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler