Ana SayfaDedikoduSeda Sayan ve Nihat Doğan yeniden aşk yaşamaya mı başladı? İşte yanıtı!

İlgili Postlar

Seda Sayan ve Nihat Doğan yeniden aşk yaşamaya mı başladı? İşte yanıtı!

Seda Sayan’ın programına bağlanmasının ardından “Çok samimi bir konuşma oldu” sözlerine yanıt veren Nihat Doğan, “Aradan 10 yıl geçti, heyecan olacak tabi.” diye konuştu. Doğan’ın sözleri, “Seda Sayan’la yeniden aşk mı yaşamaya başladı?” şeklinde yorumlandı. İşte detaylar…

[irp]

ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde Nihat Doğan’ın sunduğu programa telefon bağlantısı ile katılmıştı. Nihat Doğan, Seda Sayan’a “Söyle hayatım” demişti. Doğan’ın bu sözleri ve eski sevgililerin samimi konuşmaları gündeme “Yeniden aşk mı başlıyor?” sorularının gelmesine neden oldu.

[irp]

Çok samimi bir konuşma

UçanKuş TV’de yayınlanan Canlı Masa programına bağlanan Nihat Doğan “Çok samimi bir konuşma oldu” sorusuna “E o kadar olsun. 10 yıldır sesini ilk kez duymuşum. Heyecan olacak tabi.” diye yanıt verdi. Nihat Doğan, “Biz her bağlanana saygı sevgi gösteriyoruz” derken, Tuğba Özay’ın “Ama bana telefon bağlantılarımda hiç hayatım demedin” demesi ortalığı karıştırdı. Özay’ın bu sözlerine kahkalar atarak yanıt veren Nihat Doğan, “”Ayrılığı taşımak önemlidir. Ben 2.5, 3 yıl birliktelik yaşadım bunu inkar edemem. Ama ayrıldıktan sonrada hiçbir zaman kötü konuşmadım.” dedi.

[irp]

Nihat Doğan ve Seda Sayan aşk mı yaşıyor?

Canlı Masa programının sunucuları Elife Yılmaz ve Hazan Kutsal Nihat Doğan’a ısrarla “Tekrar barışma olur mu?” diye sorunca “Sizi çok seviyorum, öpüyorum, hadi öpüyorum” dedi. Elife Yılmaz da “Bak bu soruya bir cevap ver yoksa anladığım gibi yorumlayacağım.” deyince Nihat Doğan “Hadi öpüyorum” dedi ve telefonu kapattı. Nihat Doğan’ın Seda Sayan ile aşk mı yaşıyor? sorularını yanıtsız bırakması, akılları karıştırdı.

[irp]

Mazideki aşk yeniden alevleniyor mu?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ve şarkıcı ve şimdilerde magazin yorumcusu olan Nihat Doğan, on yıl kadar önce tutkulu bir aşk yaşamıştı. Ünlü çift, üç yıla yakın birlikteliklerinin ardından sürpriz bir şekilde ayrılmışlardı. Aradan on yıl geçmesinin, araya başka aşkların girmesinin ardından iki ünlü ismin yaptığı samimi telefon bağlantısı konuşması “Aşk yeniden alevleniyor mu?” şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu. Şimdi herkes Seda Sayan ya da Nihat Doğan’dan gelecek bir aşk açıklaması bekliyor.

Seda Sayan kimdir?

Nihat Doğan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler