Ana SayfaDedikoduBeşitaş’ ın Yengesi Şükran Ovalı’ dan Anlamlı Hareket

İlgili Postlar

Beşitaş’ ın Yengesi Şükran Ovalı’ dan Anlamlı Hareket

Beşitaş’ ın Yengesi Şükran Ovalı’ dan Anlamlı Hareket

Beşiktaş’ lı futbolcu Caner Erkin’in eşi oyuncu Şükran Ovalı, bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor.

Çok sıkı bir  Beşiktaş taraftarı olduğunu her fırsatta hem sosyal medyadan hem maçlara giderek gösteren Şükran Ovalı, Vodafone Arena’dan 4 adet kombine satın aldı.

 

Magazin basınının haberine göre 1. kategoriden 4 adet kombine Ovalı, bunlarla yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına vererek hem sevindirecek hem destek olacak. Böylece Ovalı’ nın tanesi 4 bin 750 TL’lik kombinelerle maddi durumu yetersiz olan bazı ailelerin çocukları, Vodafone Arena’da oynanacak lig ve Avrupa maçlarını yeşil sahaya çok yakın mesafeden izleyebilecek.

Vodafone stadyumun da maçın coşkusunu yaşayıp futbolculara destek verecek olan minik taraftarlar, bir yıl boyunca Ovalı’ nın sunduğu bu imkandan dönüşümlü olarak yararlanabilecek. Hayatımıza oynamış olduğu diziler ile giren genç oyuncu, oynamış olduğu roller ile ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlamış ve dizilerin aranan yüzü olmaya başlamışken, ünlü eski Fenerbahçe’ li futbolcu Caner Erkin’ in ‘Son zamanlarda hakkımda çıkan haberlere sessiz kaldım.Söz konusu olan hislerimdi,sizde hak verirsiniz ki hassas bir konu evet uzun zamandır dilediğim,beklediğim şeyi yaşıyorum o yüzden çok mutluyum.. Sonunda sevdiğim,aşık olduğum kadınlayım.Bana inandığı için şanslıyım ve heyecanlıyım.Hayatımı onunla geçirmek istiyorum.Ortada bir yalan yok.İlişkimiz yoktu. Ama şimdi var bu süreçte birbirimizi tanıyıp mutlu olmak istiyoruz.Herkesin saygı gösterip,hassas davranmasını bekliyorum..’ açıklamasıyla birlikte olmaya başlamışlar ve evlenmişlerdir.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler