Ana SayfaDedikoduSeda Sayan Estetik Mağduru Oldu

İlgili Postlar

Seda Sayan Estetik Mağduru Oldu

Geçtiğimiz yıl ‘Fransız Askısı’ adı verilen yöntemle yüzünü gerdiren Seda Sayan’ın son görüntüsü sosyal medyada yine büyük yankı uyandırdı. Sayan, yüzündeki değişim hakkında konuştu. Seda Sayan estetik mağduru oldu. İşte detaylar;

Eleştirilerin Odağı Oldu

Şarkıcı geçirdiği estetik operasyonlar sonrasındaki değişimiyle konuşulmaya devam ediyor.

Yaşlanmamak için elinden geleni yapan 58 yaşındaki Sayan, dün akşam bir arkadaşının doğum gününe katıldı. Fotoğraflara filtre yaparak kendini adeta çocuk haline getiren Seda Sayan sosyal medyanın diline düştü.

Geceden fotoğraflar paylaşan Sayan’ın son görüntüsü, sosyal medyada olay oldu. Değişimiyle takipçilerini şaşırtan Sayan’a adeta yorum yağdı.

“Seda Sayan ‘dan Öğrendim; ‘Hiç Bir Zaman Hayallerinden Vazgeçmemek’.”

Affetmek Mi, Unutmak Mı?

– Dostluk, arkadaşlık manasında affedebilirim. İkili ilişkide hayır. Oğlak burcu olduğum için ilişki sırasında o toleransları zaten tanıyorum. Ama “Bitti” dediğimde artık unutmayı seçerim.

Seda Sayan Estetik Mağduru Oldu

Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, geçirdiği estetik operasyonlar sonrasındaki değişimiyle konuşulmaya devam ediyor. Yaşlanmamak için elinden geleni yapan 58 yaşındaki Sayan, sunuculuğunu üstlendiği programdaki görüntüsüyle yine gündem oldu.

Yüzündeki dikkat çeken değişim hakkında açıklama yapan Sayan, “Dudak liftingi yaptırdım. Ama her gün çekimim olduğu ve yaptırdığım işlemleri saklamadığım için ekrana bir hafta burnumun altındaki bantla çıktım.

Ekrandan görüntü alındığında acayip çirkin çıkıyor. Beni merak etmeyin iyiyim ya. İşte son halim” ifadelerini kullandı.

Seda Sayan’a gelen yorumlardan bazıları şöyle:

-Askısı düşmüş.

-Doğal haliniz daha güzel.

-Her yaşın ayrı bir güzelliği var halbuki…

-Seda Button

-Estetik konusunda Ajda Pekkan’ı solladın Seda abla.

Seda Sayan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler