Ana SayfaDedikoduSeda Demir'den Bedia Ener İtirafı

İlgili Postlar

Seda Demir’den Bedia Ener İtirafı

2006-2010 yılları arasında yayınlandığı Kanal D’de reyting rekorları kıran ‘Yaprak Dökümü’ dizisinde ‘Sedef’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Seda Demir, geçen gün ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına konuk oldu. Seda Demir’den Bedia Ener itirafı geldi. İşte o itiraf;

“Herkes Benimle Mesafeliydi”

İlk oyunculuk deneyimini bu dizide yaşayan Demir, sette yaşadıklarını anlattı. Rol arkadaşlarıyla arasında hep bir mesafe olduğunu anlatan oyuncu, en büyük desteği yönetmen Mesude Erarslan, Neslihan Atagül, Bennu Yıldırımlar ve Yusuf Atala’dan gördüğünü belirtti.

Demir, “İlk set deneyimim olduğu için Yaprak Dökümü’nde çok çektim. İlk oyunculuk tecrübesi yaşadığım için insanların bana bakışı başka oldu. 4 ya da 5’inci setim olsaydı çok başka olabilirdi. Neslihan Atagül’ün seti çok başka bir yerdeydi ve sürekli bir arada olmamıza rağmen dışarıda çok görüşüyorduk. Bir de Yusuf Atalı vardı. Diğer oyuncularla aramızda hep mesafe vardı. Bedia Ener de dahil. Annemi oynamasına rağmen aramızda hep bir mesafe vardı” dedi.

Seda Demir: Survivor’da Çok Yanlış Anlaşıldım

Seda Demir’den Bedia Ener İtirafı

“Setten eve gidip ağladığım çok oldu” diyen Seda Demir, “İlk iş tecrübemdi, 22 yaşındaydım. Bana her şey çok garip gelmişti. Mesafe ve desteğin olmamasını çok garipsemiştim. Hem eğitim olarak hem psikolojik olarak hazırlıksız yakalandım” şeklinde konuştu.

Ardından Gülşen Yüksel Salt’ın Bedia Ener’in daha önce söylediği “Herkes kendi sesini kullanırdı. Bir tek Seda kullanmıyordu” sözlerini hatırlatmasının ardından Demir, bu konuyla ilgili kırgınlığını anlattı.

Seda Demir Kimdir?

“Yok sadece ben değil, Fahriye Evcen ve Tolga Karel de kendi sesini kullanmıyordu. Bununla ilgili kötü bir anım var” diyen güzel oyuncu, “Ben bunu daha önce Bedia Ener’le de paylaştım. Bana şey demişti, ‘Sen asla sesinle bir dizide oynayamazsın, sesin çok kötü’ demişti. Bunu teke tek bir odada kaldığımızda söylemişti. O kadar etkiledi ki beni. Çünkü bir cümle belki hayat boyu etki edebiliyor” ifadelerini kullandı.

Demir, sözlerine; “Orada o kadar kötü hissettim ki. Yaklaşık 7-8 sene boyunca sesimden utandım. Ta ki Survivor’a gidene kadar. Yarışmaya gittiğimde gelen yorumlar sayesinde kendime ‘Seda ne yaptın sen’ dedim” şeklinde devam etti.

“Çok Kırıldım”

Usta oyuncu Bedia Ener’in 2. Sayfa’ya konuk olduğunda söylediği “Sedef’i yaşatan aslında sesiydi” cümlesine de çok üzüldüğünü ifade eden Seda Demir, “Çünkü bakışlar, davranışlar da çok önemli. Benim beş senelik emeğim vardı. Bu beni kırdı. Şu an burada söylediğimin aynısını Bedia Ener’e de söyledim. Instagram üzerinden mesaj attım ama geri dönmedi. Belki de görmemiştir” dedi.

Bedia Ener Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler