Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül'e Hangi İşadamı Yemek İçin Para Teklif Etti?

İlgili Postlar

Seda Akgül’e Hangi İşadamı Yemek İçin Para Teklif Etti?

Yaptığı dobra açıklamalarla Magazin gündeminde her zaman yer alan ünlü sunucu Seda Akgül, 2. Sayfa programında öyle bir açıklama yaptıki, duyanlar kulaklarına inanamadı. Detaylar Haberimizde..

Seda Akgül Canlı Yayında Beren Saat’i Ağır Eleştirdi

Seda Akgül’den Samimi Bir İtiraf Geldi!  Hangi İşadamı Yemek İçin Para Teklif Etti?

Kanal d ekranlarında Gülşen ve Müge’nin hazırlayıp sundukları 2.Sayfa programının konuğu ünlü sunucu Seda Akgül’dü. Her zaman cesur açıklamalarıyla izlenilen güzel sunucu Kısmet Olur programının sunuculuğunu yaparken aldığı bir teklifi tüm samimiyeti ile anlattı.

Seda Akgül Kimdir?

Seda Akgül: “Ankaralı Bir İşadamı……”

Güzel sunucu Seda Akgül, kendisine yapılan o ilginç teklifi şöyle anlattı;e anlattı: “Sevgili kiralayan var bana böyle teklif gelmişti. Ankaralı bir iş adamı, çok ünlü bir restoranda yemek yeyip, çıkıştı da benimle görüntülenmek istedi. Bunun karşılığında da 100-150 bin TL teklif etti. Ben hırlı mı hırsız mı nereden bileyim? Benim adım o adamla çıkacak, geçimini neyle sağlıyor? Nasıl böyle bir şeyi kabul edebilirsin ki? Bu adamla bir süre sevgili gibi yapacaksın ve ertesi gün başka bir adamla görüntülenmeyeceksin. Ben kişiyle hiç tanışmadım, kabul etmediğim için sadece ön adını söylediler adını ve soyadını bilmiyorum.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler