Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül'den Tarkan tarzı açıklama

İlgili Postlar

Seda Akgül’den Tarkan tarzı açıklama

Ünlü sunucu Seda Akgül, sık sık sorulan kilo sorularından sıkılıp bir video yayınladı. Akgül, videoda geçtiğimiz aylarda baba olacağını açıkladığı videodaki konuşmaları ile haber olan Tarkan’ı taklit ederek Megastar’a da gönderme yaptı. Detaylar haberimizde…

Seda Akgül’den zayıflama açıklaması

Uzun yıllar kilolu olarak görmeye alışık olduğumuz sunucu Seda Akgül, geçtiğimiz yıllarda hızla kilo vermiş ve fit bir görünüme kavuşmuştu. Formunu hala daha koruyan Akgül, kilo vermesi ile sık sık gündeme geliyor, sorular yöneltiliyor, mide küçültme ameliyatı ve zayıflama haplarına konu oluyordu. Bu durumdan çok sıkılan Seda Akgül sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

Seda Akgül’den Tarkan’a gönderme

Kilo sorularından sıkılan Seda Akgül, çektiği videoda Tarkan’ın baba olacağını müjdelediği videoya gönderme yaptı. Tıpkı Tarkan gibi konuşan ve mimiklerini taklit eden Akgül, çok konuşulacak gibi görünüyor.

Hayır yalan! İlaçla zayıflamadım, çok yakında açıklayacağım

Seda Akgül, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda “Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bana da her gün soruluyor. ‘Doğru mu, değil mi?’ ‘Değil’ desem de inanmıyorlar. ‘Yok öyle bir şey’ desem de inanmıyorlar, demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Hayır yalan! İlaçla zayıflamadım, çok yakında açıklayacağım.”

Seda Akgül’den Tarkan taklidi

Eşi Pınar Dilek dört aylık hamile olan Tarkan, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak eşinin hamile olduğunu ve baba olmaya hazırlandığının müjdesini vermişti. Tarkan’ın konuşmaları ve mimikleri çok konuşulmuştu. Megastar’ın bu videosu, Seda Akgül’e ilham kaynağı oldu.

Ekranların aranan yüzleri arasında yer alan ünlü sunucu Seda Akgül, geçtiğimiz yıllarda fazla kilolarından kurtuldu. Son derece fit bir görünüme sahip olan Akgül, çok yakında zayıflama sırrını açıklayacağını duyurdu.

Seda Akgül kimdir?

Tarkan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler