Ana SayfaÜnlülerÇukur oyuncusu Harun Kandemir vefat etti! Ünlü oyuncu neden öldü?

İlgili Postlar

Çukur oyuncusu Harun Kandemir vefat etti! Ünlü oyuncu neden öldü?

Birçok ünlü dizide rol almış, son olarak Çukur dizisinde karşımıza çıkan genç oyuncu Harun Kandemir hayatını kaybetti. Ani ölüm ile sevdiklerinden kopan Kandemir, neden öldü? Harun Kandemir kaç yaşında öldü? Ölüm nedeni belli oldu mu? Harun Kandemir’in hayatını kaybetmesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

Çukur oyuncusu vefat etti!

Daha önce Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz; Filinta gibi birbirinden ünlü dizilerde rol almış olan, son olarak Çukur isimli dizide rol alan oyuncu Harun Kandemir hayatını kaybetti. Sebebi anlaşılamayan şekilde yere yığılan Kandemir’in cansız bedeni şoke etti.

Aniden can verdi

Harun Kandemir, ailesi ile birlikte akşam yemeği yiyordu. Yemekten sonra her şey yolunda gibi görünüyordu. Birden bire yere yığılan oyuncu, ailesini şoke etti. Harun Kandemir’in yerde hareketsiz şekilde yattığını gören ailesi hemen yardıma koştu. Ancak, artık çok geçti. Harun Kandemir, aniden can vermişti.

Harun Kandemir neden öldü?

Hemen sağlık ekiplerini çağıran ailesi, Harun Kandemir’in ölümü ile şoke oldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede hayatını kaybettiği belirlene Harun Kandemir’in cansız bedeni, Çerkezköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Harun Kandemir’in cenazesi, savcının incelemesinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Ölüm nedeni henüz bilinmiyor. Ailesi, sinir krizi geçirdi.

Harun Kandemir’in cenaze töreni

Henüz 35 yaşında olan genç oyuncunun cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Çerkezköy Osmanlı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler