Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül'de Makyajsız Paylaşım Modasına Ayak Uydurdu

İlgili Postlar

Seda Akgül’de Makyajsız Paylaşım Modasına Ayak Uydurdu

Cesur paylaşımlarıyla gündemden hiç düşmeyen Ünlü sunucu Seda Akgül, makyajsız halini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmaktan çekinmedi. Detaylar Haberimizde..

4 Kadın Zamanın’da Seda Akgül Yerine Kim Geçecek?

Seda Akgül, Makyajsız Halini Takipçileriyle Paylaştı

Paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran ünlü sunucu Seda Akgül, makyajsız fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Seda Akgül’ün bir takipçisi paylaşıma, “Gerçekten tanıyamadım makyajsız sizi, kusura bakmayın Seda hanım.” yorumunu yaptı.

Seda Akgül’ün Makyajsız Paylaşımı;

Seda Akgül kimdir?

“Zorundamıydın Paylaşmaya”

Ünlü sunucu Seda Akgül makyajsız fotoğrafını takipçilerini birhayli şaşırttı. Sosyal medya hesabından makyajsız halini paylaşan Seda Akgül’ü bazı takipçileri tanımadı. Seda Akgül paylaşıma, “Günaydııııınnnnnnnn… Pazar sabahı halleriiii…” notunu ekledi. Seda Akgül’ün bir takipçisi paylaşıma, “Zorunda mısın kendini sabah sabah böyle paylaşmaya” yorumunu yaptı. Ünlü Sunucu’nun başka bir takipçisi de paylaşıma, “Seda hanım her halinizle çok güzelsiniz. Bundan sonra hiç makyaj yapmayın bence.” yorumunu yaparken başka bir takipçisi ise, “Gerçekten tanıyamadım makyajsız sizi, kusura bakmayın Seda hanım.” yorumunu yaptığı görüldü.

Seda Akgül: Kadın Partnere Tövbe Ettim!

Cesur Fotoğraflarıyla Çok Konuşulmuştu!

Başarılı ve güzel sunucu Seda Akgül, Kısa bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı dikkat çeken cesur paylaşımlarına bir yenisini eklemişti Sosyal medya hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımla kusursuz fiziğini gözler önüne seren başarılı sunucu Seda Akgül, takipçilerini ikiye bölmüştü.

“Yazdan kalan son günlerin tadı çıksın” notuyla paylaştığı fotoğrafı yorum yağmuruna tutulan güzel sunucu, “47 yaşında bir kadın için çok gereksiz bir paylaşım olmuş” denilerek eleştirilmişti. Birçok hayranı tarafından sevilerek ve beğenilerek takip edilen sunucunun paylaşımlarına gelen yorumlardan bir kısmı ise, “Seda hanım genç kızlara taş çıkartmışsınız, maşallah!” gibi beğeni dolu olmuştu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler