Ana SayfaÜnlülerSeçkin Piriler'den Meral Kaplan'la saç saça kavga açıklaması!

İlgili Postlar

Seçkin Piriler’den Meral Kaplan’la saç saça kavga açıklaması!

Seçkin Piriler’den yakın dostu Meral Kaplan’la saç saça kavga açıklaması! Yirmi yıllık iki yakın dost Meral Kaplan ve Seçkin Piriler’in saç saça baş başa kavga ettikleri ve Meral Kaplan’ın Seçkin Piriler’in saldırısına uğradığı iddialarına açıklama geldi. Seçkin Piriler, sessizliğini bozan ilk taraf oldu. Seçkin Piriler ve Meral Kaplan kavga etti mi? Yirmi yıllık dostluk bitti mi? Detaylar haberimizde…

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan saç saça, baş başa kavga etti!

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti?

Yirmi yıldır neredeyse yedikleri, içtikleri ayrı gitmeyen Seçkin Piriler ve Meral Kaplan’ın kavga ettikleri, saç saça, baş başa girdikleri iddia edilmişti. Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan iddialara göre; Seçkin Piriler ve Meral Kaplan feci bir kavgaya tutuşmuştu. Seçkin Piriler’in Bodrum’daki evinde annesi ve oğlu ile birlikte tatil yapan Meral Kaplan, Piriler tarafından saldırıya uğramıştı. Meral Kaplan’ın Seçkin Piriler’i eleştirdiği ve çocukları hakkında bir konuda kendisini uyardığı için sinirlenen Piriler, Meral Kaplan’a bağırıp çağırmaya başladı. Ortam iyice gerginleşmeye ve sesler yükselmeye başladı. Sonunda büyük bir kavga çıktı ve Seçkin Piriler, Meral Kaplan’a fiziksel saldırıda bulundu. İddialar şaşkınlık yaratmıştı.

Seçkin Piriler kimdir?

Seçkin Piriler, Meral Kaplan ile kavga ettiği iddialarına yanıt verdi

İddiaların ardından sessizliğini bozan ilk kişi, Seçkin Piriler oldu. Seçkin Piriler, Meral Kaplan ile kavga ettikleri iddialarını yalanladığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında “Uyandığımdan beri saçma gerçek olmayan bir haber için telefonum çalıyor bu haber büyük bir yalan haberdir gerçek dışıdır. Sadece bizi aramızda güldürür. Bir de haber doğru olsaydı sahilde elbette gazeteciler ya da halk çekerdi değil mi? Buradan bile anlayabilirsiniz haberin yalan olduğunu. İlla bizimle ilgili haber yapmak istiyorsanız güzel haberlerimizi yapın.” ifadelerine yer verdi. Şimdi gözler Meral Kaplan’a çevrildi. Meral Kaplan kavga iddialarına ne yanıt verecek?

İşte Seçkin Piriler’in kavga açıklaması

Meral Kaplan kimdir?

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan’ın dostlukları, yirmi yıl öncesine dayanıyor. İki ünlü isim birbirlerine o kadar yakın ki, deyim yerindeyse yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler