Ana SayfaDedikoduSeçkin Piriler, "Yatakta çok iyiydik" sözleri hakkında konuştu

İlgili Postlar

Seçkin Piriler, “Yatakta çok iyiydik” sözleri hakkında konuştu

Seçkin Piriler, verdiği röportajda eski eşi Kaan Tokgöze’yi kastederek “Yatakta çok iyiydik.” şeklindeki sözlerinin ardından konuştu. Piriler, “Söylediklerim çarpıtıldı.” dedi. İşte detaylar…

Yatakta çok iyiydik

Seçkin Piriler, haft asonu verdği röportajda kendisini Kıvılcım Ural ile aldatması nedeni ile geçtiğimiz yıl boşandığı eski eşi Kaan Tangöze hakkında “Yatakta çok iyiydik.” şeklindeki yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti.

Arkadaşlarına dert yandı

Tatil için Bodrum’a giden Seçkin Piriler’in oldukça yorgun ve moralsiz olduğu dikkat çekerken, arkadaşlarına ağlamaklı ve hararetli şekilde bir şeyler anlattığı görüldü.

Bundan sonra mahkemeye vereceğim

Eski eşi Kaan Tangöze’yi kastederek “Yatakta çok iyiydik” sözlerinin çarpıtıldığını ifade eden Seçkin Piriler, “Konuştuklarım çarpıtıldı. Moralim yerlerde, kimseyle konuşmak istemiyorum. Benim iki tane erkek çocuğum var. Bu haberleri büyüyünce görecekler. Bundan sonra yanlış yazılan her şeyi mahkemeye vereceğim.” şeklinde konuştu.

Seçkin Piriler, eski eşi ve iki oğlunun babası Kaan Tangöze’nin kendisini şarkıcı Kıvılcım Ural ile aldatmasının ardından geçtiğimiz yıl tek celsede boşanmıştı. Kaan Tangöze ve kıvılcım Ural aşkı devam ediyor.

Seçkin Piriler kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler