Ana SayfaDedikoduBoşanma kararı mı aldılar?

İlgili Postlar

Boşanma kararı mı aldılar?

Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı haberlerini her fırsatta yalanlayan Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur cephesinden bu sefer kötü haber geldi. Üzücü olayın detayları haberimizde…

2015 yılının ağustos ayında nikah masasına oturan Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç’ın boşanacağı iddia edildi. 2 yıllık evli Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç çifti magazin haberine göre; ilişkilerinin akıbeti iyiye gitmeyen Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur çifti, kesin olarak boşanma kararı aldı. Çift bu sefer ciddi.

Kararı herkesle paylaştılar

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç çifti boşanma kararını aileleriyle paylaştılar. Sahne çalışmaları nedeniyle Bodrum-Çeşme arasında mekik dokuyan ünlü popçu Murat Dalkılıç İstanbul’a dönmesiyle boşanma işlemlerini başlatacak. Ailenin boşanma kararına ilişkin tutumu henüz bilinmiyor.

Eşini izlemeye bile gitmedi!

Ayrılık kararını yaz sezonunu kapatıp İstanbul’a döndükleri zaman açıklamayı planladıkları öğrenilen Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç ikilisinden Dalkılıç, önceki gün Çeşme’de konser verdi. Konser zamanı yakın arkadaşı Dilara Öztunç ile mavi tura çıkan ünlü oyuncu Merve Boluğur, eşini izlemeye gitmedi. İkilinin birbirinden koptukları ve bu sefer kararlarının ciddi olduğu Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç çiftinin tutundukları kesin tavırdan anlaşılıyor.

Ayrılık zamanı nispet!

Ünlü popçu Murat Dalkılıç’ın sahnede olduğu dakikalarda güzel oyuncu Merve Boluğur, tekneden fotoğraflar paylaşarak, Dalkılıç’a adeta nispet yaptı. Çok sayıda takipçisi olan güzel oyuncu Merve Boluğur olumlu yorum ve beğeniler alırken henüz boşanmadığı eşi ünlü popçu Murat Dalkılıç’ın fotoğrafını beğenmemesi dikkatleri çekti.

Bu sefer yalanlama olmadı!

“Geçtiğimiz aylarda ‘ayrılacakları yönünde’ haberler çıkan ve iddiaları kesin bir dille yanıtlayan çift evliliklerinde sona geldi.” Şeklinde haberler yeniden güdeme geldi. Ancak bu sefer Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç ikilisinden yanlanma ya da aksini iddia etme durumu olmadı. Kankası Dilara Öztunç’la birlikte kiraladıkları lüks tekneyle Ege’de koylarını gezen oyuncu Merve Boluğur’un yaşanan olaylara rağmen neşeli hali, “evliliğin çoktan bittiği” duruşuyla yorumlandı. İki yıllık evli olan Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç ikilisinden daha önce haklarında çıkan boşanacaklar iddialarını ve haberleri anında yalanlamışlardı. Bu sefer henüz ikiliden ne sosyal medyada ne de basına bir açıklama yapmadılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler