Ana SayfaÜnlülerSeçkin Piriler ve Meral Kaplan saç saça, baş başa kavga etti!

İlgili Postlar

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan saç saça, baş başa kavga etti!

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan saç saça, baş başa kavga etti! 20 yıllık iki yakın dost Seçkin Piriler ve Meral Kaplan öyle bir kavgaya tutuştu ki, saç saça baş başa kavga ettiler. Şoke eden kavga nasıl başladı? Meral Kaplan ve Seçkin Piriler neden kavga etti? Kavganın altında yatan gerekçeler neler? Kavganın detayları ve nasıl geliştiği hakkında detaylı bilgi haberimizde…

Şoke eden olay: Meral Kaplan bakıcıdan dayak yedi, eşi sadece izledi!

20 yıllık dost Seçkin Piriler ve Meral Kaplan saç saça baş başa kavga etti

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan, yaklaşık yirmi yıldır iki yakın dost. Neredeyse yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Seçkin Piriler ve Meral Kaplan’ın arasına kara kedi girdi. Meral Kaplan ve Seçkin Piriler kavgaya tutuştu. Hem de öyle, böyle bir kavga değil. Seçkin Piriler ve Meral Kaplan, deyim yerindeyse saç saça, baş başa kavga etti.

Seçkin Piriler kimdir?

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan neden kavga etti?

Seçkin Piriler ve yakın dostu Meral Kaplan Bodrum’daydı. Seçkin Piriler, iki çocuğu ve yakın dostu Meral Kaplan ile Bodrum Gündoğan’da tatil yapıyordu. Teve2 ekranlarında yayınlanan ‘2. sayfa’ programının sunucuları deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt’ın iddiasına göre; Meral Kaplan, Seçkin Piriler’i sürekli eleştirip, çocukları hakkında da bir konuda uyarınca Seçkin Piriler sinirlendi. Meral Kaplan’ı sert bir dille uyaran Seçkin Piriler ve Meral Kaplan’ın küçük çaplı tartışması giderek büyüdü ve karşılıklı bağırışlar giderek şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Meral Kaplan kimdir?

Meral Kaplan Seçkin Piriler’in saldırısına uğradı, apar topar kaçtı

Meral Kaplan’ın, sözlünün yanı sıra fiziki olarak Seçkin Piriler’in saldırısına uğradığı, Seçkin Piriler’in evinden apar topar kaçmak zorunda kaldığı iddia edildi. Meral Kaplan’ın yakın çevresine ”Her yerim çizin içinde” dediği iddia ediliyor.

Seçkin Piriler ve Merak Kaplan, neredeyse yirmi yıldır iki yakın dost. Adeta yedikleri, içtikleri ayrı gitmiyor. Her yere birlikte giden arkadaşlar, son olarak Bodrum tatiline de beraber gitmişlerdi. Ancak, iddialara göre; tatilde ettikleri kavga iki yakın dostun arasını açtı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler