Ana SayfaÜnlülerSavaşırken sevişmeyi unuttuk!

İlgili Postlar

Savaşırken sevişmeyi unuttuk!

Türkiye Güzeli Tara de Vries’a estetik sorulunca verdiği cevapla duygulandırdı : Kardeşimin yüzüne bakınca haksızlık olduğunu düşünüyorum.

Kardeşinden dolayı yaptırmıyor!

1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz ve 2018 Türkiye 2’inci Güzeli olan kızı Tara de Vries Gülşen Yülsek Salt ve Müge Dağıtaslı’nın sunuculuğunu yaptığı 2.Sayfa’ya konuk oldular.19 yaşındaki genç güzel Tara,estetik konusunda kardeşinin rahatsızlığından dolayı estetik yaptırmayacağını söyledi.

Eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz Kimdir?

“Kardeşimin hastalığından dolayı estetik yaptırmam”

Sunucular estetik yaptırmak istiyor musun ya da yaptıracak mısın sorusuna verdiği

“Bende böyle bir düşünce yok.Kardeşimin rahatsızlığından dolayı onun suratına baktığımda estetik yaptırmamı haksızlık buluyorum” cevabıyla herkesi duygulandırdı.

15 Yılda sayısız ameliyat oldu

1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz,17 yıl önce Hollandalı Watze de Vries ile evlenip Amsterdam’a yerleşti.Üç çocuk sahibi Kaymaz’ın ikinci çocuğu Daniel,Nage sendromu ile dünyaya göz açtı ve 15 yılda sayısız ameliyat geçirdi.

Nager Sendromu

Çok nadir görülen bu doğuştan gelen hastalık şimdiye kadarki vaka sayısı 90. Başlıca belirtisi yüz,yanak ve çene bölgesinin yetersiz gelişmesi.Hastalarda kafatası anomalisi ile birlikte ciddi nefes alma,yemek yeme ve konuşma engelleri yaratıyor.

“Oğlumuz için savaşırken sevişmeyi unuttuk”

Oğlunun rahatsızlığından dolayı eşinden boşanan Özlem Kaymaz,biten ilişkileri için “Oğlumuz için savaşırken sevişmeyi unuttuk.Boşanmamızın nedenlerinden biri Daniel’di. İkimizin de kanadı kırık” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler