Ana SayfaÜnlülerSavaşçı dizisinde beğenilen, Söz dizisinde beğenilmeyen özellik hangisi?

İlgili Postlar

Savaşçı dizisinde beğenilen, Söz dizisinde beğenilmeyen özellik hangisi?

Her ikisi de birbirinden iddialı, her ikisi de gününde izlenme rekorları kıran Söz ve Savaşçı dizileri arasında yaşanan bir farklılık, izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Bahsi geçen bu özellik Savaşçı dizisinde beğeniliyor, Söz dizisinde ise beğenilmiyor. Peki bu özellik ne? Detaylar haberimizde…

Önümüzdeki sezonda hangi diziler devam edecek?

Söz ve Savaşçı dizilerinde beğenilen ve beğenilmeyen özellik

Son zamanlarda asker dizilerinin revaçta olması ile yayın hayatına başlayan ve çizgisinde istikrarlı şekilde devamlılık gösteren Savaşçı ve Söz dizileri, yayınlandığı günlerde reyting listesinde tozu dumana katıyor. Ancak, iki dizi konu bakımından birbiri ile benzerlik gösterse de, bazı farklılıklar izleyicilerin dikkatini çekiyor. Özellikle bir ayrıntı var ki, izleyiciler bu konuda adeta ikiye ayrılıyor. Tabi ki konu aşk. Bir dizi aşk yerine aksiyon sahnelerine ağırlık verirken, diğer bir dizi aşk sahnelerine daha çok ağırlık veriyor. Bu da izleyicileri ikiye bölüyor.

Televizyon Gazetesi bu konuda bir değerlendirme yayınladı. İşte o değerlendirmeye göre Savaşçı dizisinde beğenilen, Söz dizisinde beğenilmeyen özellik.

Başrollerinde Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli’nin yer aldığı Savaşçı dizisinin 44. bölümü 13 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’da izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak.

Aksiyon sahnelerinin basitliği nedeniyle eleştirilen dizi, son dönemde Amerikan karşıtlığı yayması bakımından ise bazı izleyicileri mutlu etmişe benziyor.

Dizideki aşk sahnelerinin azlığı ve bu noktada fazla detaya girilmemesinin, aksiyonun ön planda tutulmasının bazı izleyicileri Söz dizisinde Savaşçı dizisine kaydırdığını gözlemliyoruz.

Söz dizisinde Eylem-Fethi, Feyzullah-Su, Ateş-Nazlı ve Yavuz-Bahar aşkı ön plana çıkartılmakta…

Savaşçı dizisinde ise Kağan Bozok ile Aslı Özkaynak aşkı baskın bir aşk olmasına karşın, dizide bu aşka yönelik çok fazla sahne bulunmuyor ve olan sahneler de uzatılmadan tadında bırakılıyor.

Ayrıca Kürşat-Çiğdem, Yıldız-Serdar aşkları da dizide zaman zaman yer bulabiliyor.

Söz dizisinde ise karakterlerin aşkları çetrefilli, duygusal ve kırılgan bir yapıda devam ediyor. Zaman zaman bu aşkların dizide ciddi bir süre ele alındığı oluyor.

Anlaşılan kimi izleyiciler aşk sahnelerinin fazlalığı yüzünden Söz dizisinden vazgeçip Savaşçı dizisinde konumlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler