Ana SayfaKimdirSarp İkiler Kimdir?

İlgili Postlar

Sarp İkiler Kimdir?

“Son Yaz” dizisinin genç oyuncusu Sarp İkiler kimdir? Sarp İkiler kaç yaşında? Sarp İkiler dizileri neler? Sarp İkiler filmleri neler? Sarp İkiler aslen nereli? Sarp İkiler hangi burç? Sarp İkiler hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Sarp İkiler Kaç Yaşında? Sarp İkiler Aslen Nereli? Sarp İkiler Hangi Burç?

Sarp İkiler 1 Ocak 1997 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu Sarp İkiler, Oğlak burcudur.

Sarp İkiler Kimdir?

Sarp İkiler eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Radyo Televizyon ve Sinema” bölümünü kazanan Sarp İkiler, aynı zamanda özel bir kurumda tiyatro eğitimleri almaya başlamıştır. 2019 senesinde ATV ekranlarında yayımlanan “Hercai” dizisiyle ilk kez ekran karşısında geçen Sarp İkiler, dizide canlandırdığı “Caner” karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Sarp İkiler şimdi Fox ekranlarında yayımlanan kadrosunda Ali Atayi, Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman ve Cengiz Okuyucu’nun yer aldığı “Son Yaz” dizisinde “Arda” karakterini canlandırmaktadır.

Sarp İkiler Dizileri

  • 2020 – Son Yaz
  • 2019 – Hercai
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler