Ana SayfaKimdirSamet Kurt Kimdir?

İlgili Postlar

Samet Kurt Kimdir?

Yaratmış olduğu pek çok beste ile Trend listelerinden düşmeyen ünlü şarkıcı ve söz yazarı Samet Kurt Kimdir? Samet Kurt Kaç Yaşında? Samet Kurt Ne Zaman Doğdu? Samet Kurt Nerede Doğdu? Samet Kurt Aslen Nereli? Samet Kurt Hangi Burç? En son ‘Ölmem Artık’ adlı parçasıyla müzikseverlerin beğenisini toplayan Samet Kurt hakkında kısaca bilgiler Kimdir yazımızda. İşte Samet Kurt…

Samet Kurt Ne Zaman Doğdu? Samet Kurt Nerede Doğdu? 

Samet Kurt, 1 Ocak 1987 tarihinde Samsun da dünyaya gözlerini açtı.

Samet Kurt Aslen Nereli? Samet Kurt Hangi Burç? Samet Kurt Kaç Yaşında?

Aslen Samsunlu olan Samet Kurt, Oğlak burcudur ve 25 yaşındadır…

Samet Kurt Kimdir?

Müziğe olan ilgisi çocukluk yaşlarda başlayan Samet Kurt, müzik aşkı oğluna verdiği Hicaz isminden ve kızına verdiği Arya ismindende kolayca anlaşılıyor. Müziğe ilk lise yıllarında gitar çalarak sonrasında ise klarnet çalmaya başlayarak başlayan Samet Kurt, sonrasında  hertürlü müzik ile ilgilendi ve tüm duyguları ile yaptığı besteleri ile kendini bir üst seviyeye taşıdı.
Gerek ünlü isimlere verdiği gerekse kendisi seslendirdiği bir çok beste ile tanınan Samet Kurt, uzun yıllar bestelediği ve seslendirdiği şarkılarılar arasında bir çok  popüler parçası bulunmaktadır ve şarkıları trendlerde uzun süre boyunca kalmayı başarmıştır.

Samet Kurt’ un En Popüler Eserleri;

– ‘Seviyorum Sende’,
– Okan Volkan – ‘Halden Anlamaz’,
– Okan Volkan – ‘Müslüm Bana Çal’,
– Mehmet Elmas – ‘Uçurum’
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler