Ana SayfaKimdirSamet Kaan Kuyucu Kimdir?

İlgili Postlar

Samet Kaan Kuyucu Kimdir?

Exxen’de yayımlanan “Öğrenci Evi” dizisinin genç oyuncusu Samet Kaan Kuyucu kimdir? Samet Kaan Kuyucu kaç yaşında? Samet Kaan Kuyucu aslen nereli? Samet Kaan Kuyucu dizileri neler? Samet Kaan Kuyucu filmleri neler? Samet Kaan Kuyucu hangi burç? Samet Kaan Kuyucu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Samet Kaan Kuyucu Kaç Yaşında? Samet Kaan Kuyucu Aslen Nereli? Samet Kaan Kuyucu Hangi Burç?

Samet Kaan Kuyucu 1 Ocak 1995 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Samet Kaan Kuyucu, Oğlak burcudur.

Samet Kaan Kuyucu Kimdir?

Samet Kaan Kuyucu eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra özel bir kurumda oyunculuk eğitimi ala Samet Kaan Kuyucu, 2018 senesinde Show Tv ekranlarında yayımlanan “Çarpışma” dizisiyle ilk kez ekran karşısına geçmiştir. 2020 senesinde “Aşk Tesadüfleri Sever 2” filmiyle beyaz perde de izleyicilerle buluşan Samet Kaan Kuyucu, aynı yıl Netflix’te yayımlanan  “Aşk 101” dizisinde yer almıştır. Samet Kaan Kuyucu şimdi Exxen’de yayımlanan “Öğrenci Evi” dizisinde Arda karakterini canlandırmaktadır.

Samet Kaan Kuyucu Dizileri

  • 2021 – Öğrenci Evi
  • 2020 – Aşk 101
  • 2019 – Alef
  • 2018 – Çarpışma

Samet Kaan Kuyucu Filmleri

  • 2020 – Aşk Tesadüfleri Sever 2
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler