Ana SayfaKimdirAyberk Aşalı Kimdir?

İlgili Postlar

Ayberk Aşalı Kimdir?

Ayberk Aşalı Kimdir? Ayberk Aşalı Kaç Yaşıda? Ayberk Aşalı Ne Zaman Doğdu? Ayberk Aşalı Nerede Doğdu? Ayberk Aşalı Aslen Nerelidir? Ayberk Aşalı Hangi Burç? Ayberk Aşalı hakkında merak ettiğiniz herşey Kimdir Haberimizde. İşte Ayberk Aşalı…

Ayberk Aşalı Kaç Yaşıda? Ayberk Aşalı Ne Zaman Doğdu? Ayberk Aşalı Nerede Doğdu? 

Ayberk Aşalı, 7 Ekim 1996 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ayberk Aşalı, 24 yaşındadır.

Ayberk Aşalı Aslen Nerelidir? Ayberk Aşalı Hangi Burç?

Aslen Ankaralı olarak bilinen Ayberk Aşalı, Terazi burcudur.

Ayberk Aşalı Kimdir?

Küçük yaşlarda müziğe ilgisini keşfeden Ayberk Aşalı, bu ilgisi lise ve üniversite yIllarında da devam etti. Lisede kurduğu grubuyla profesyonel sahne hayatı başlayan Ayberk Aşalı, halen çeşitli şehir ve mekanlarda performanslarına devam etmektedir.

Bugüne kadar birçok üniversite festivali, belediye konseri, bar konseri ve sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Ayberk Aşalı, Lösev ile birlikte “1 Rozet 1 Konser” projesiyle birçok okulda konserler vermiş ve projenin yayılmasına öncülük etmiştir.

2018’in ikinci döneminde albüm çalışmalarına başlayan Ayberk Aşalı, üçü kendine ait, biri de Sezen Aksuya ait olan dört parçalık bir EP çalışmasına başlamış ve 2019’da tamamlamıştır. Albümün aranjörlüğünü Göktuğ Şenkal yürütmüştür.

Kayıtları İstanbul Moda101 stüdyosunda gerçekleşen EP’ye ismini de veren Büklüm Büklüm adlı parça kliplenen ilk parça olmuştur.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler