Ana SayfaDizilerŞahin Tepesi'nde ters köşe eden video!

İlgili Postlar

Şahin Tepesi’nde ters köşe eden video!

Atv ekaranlarının yeni ama dizi sektörüne hızlı bir reyting sıralamasıyla giren dizisi Şahin Tepesi’nin 3. bölüm final sahnesi, ekran başındakileri büyük bir heyecana sürükledi. Dizi severler hala konuşuyor! Şahin Tepesi dizisinde şoke eden video! Deniz’in ‘uygunsuz görüntüler’ dediği video, Tuna’ya gitti!

En çok sevilen sahne!

Deniz, Cem’den yardım isteyerek Mete’nin elinde uygunsuz görüntüleri olduğunu söylüyor. Cem onun için Mete ile dövüşüyor ama çabası nafile. İşte dün akşam yayınlanan Şahin Tepesi dizisinden çok özel 3 sahne… Cuma akşamları televizyon ekranlarına gelen dizide en çok sevilen 3 sahne oldu. Bu sahneler; Efe ile Verda’nın yakınlaşması, Melek’in Demir’in ona yardım eden kişi olduğunu acımasızca öğrenmesi ve Tuna’nın cinayeti sakladıkları günün videosunu izlemesi…

Zerrin Tekindor, Ebru Özkan Saban, Murat Aygen, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Esra Dermancıoğlu, Kaan Taşaner, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç’un rol aldığı ‘Şahin Tepesi’nin dün akşamki bölümünün final sahnesinde nefesler tutuldu. Mete’nin tehdidi karşısında Cem’den yardım alan Deniz, Cem’le birlikte Mete’ye tuzak kurdu.

Tuna’nın Mithat’ı göle attıkları olay yaratan video!

Cem ve Mete arasındaki düello izleyenleri soluksuz bırakırken Mete’nin bu oyun karşısındaki hamlesi sert oldu. Mete, Tuna ile Deniz’in Mithat’ı göle attığı anın videosunu Tuna’ya gönderdi. Demir ve Ceylan’la birlikteyken bu videoyu izleyen Tuna, hayatının en büyük şokunu yaşadı.

Efe’den beklenmedik jest geldi!

Verda’nın yaralı bir köpeği kurtarmaya çalıştığı sırada onu gören Efe, Verda’ya yardım eli uzattı. İkili arasındaki bu sahne sosyal medyada da çok konuşulurken, Efe Verda’ya beklenmedik bir sürpriz yaptı. Yaralı köpeğin tedavisinin ardından onu sahiplenip Verda’ya hediye eden Efe, köpeğe Romeo adını taktı. Romeo, ikilinin birbirine yakınlaşmasına neden olurken Efe’nin Barış’ın Verda’nın dans dersine katılması üzerine soluğu dans okulunda alması akıllarda soru işareti yarattı.

Nilüfer’in gerçekleri öğrendiği sahne!

Melek’in Cem’le beraber özür dilemek için Tuna’ya gittiği anda Tuna’nın Melek’e serayla ilgili maddi yardımda bulunanın Nilüfer değil, Demir olduğunu söylediği an bölümün çok konuşulan sahnelerinden biri oldu. Dizi tutkunları sosyal paylaşım platformlarından Nilüfer’in gerçekleri öğrendiği sahne hakkında oldukça fazla konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler