Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova itirafı dizinin Züleyha'sından geldi!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova itirafı dizinin Züleyha’sından geldi!

Atv ekranlarında Perşembe akşamlarına damgasını vuran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol oyuncusu Züleyha karakteriyle gündemde olan Hilal Altınbilek, karakteriyle ilgili bir itirafta bulundu. Dizi tutkunları ve Hilal Altınbilek hayranları için yaptığı itirafa haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hilal Altınbilek, Züleyha karakterinden neden etkileniyor?

Karagül dizisindeki Özlem karakterinden sonra Bir Zamanlar Çukurova’da oynadığı Züleyha ile izleyiciyi çok şaşırtan güzel oyuncu, ekran başında diziyi izleyenlerle benzer tepkileri kendisi de duyuyormuş. Atv’de yayınlanan ‘dizi tv’ programına konuşan Hilal Altınbilek, Züleyha’nın kimi davranışlarını kendisinin de hem oynarken hem de izlerken sorguladığını anlatıyor. Altınbilek, bazı sahnelerde Züleyha’nın beklenenin aksine bir tavır sergilemesinden kendisi de çok etkileniyormuş.

“Keşke burada kalacağına kaçsaydı, İstanbul’a…”

Hilal Altınbilek, dizi tv’ye verdiği röportajda Züleyha’nın neden Demir’i terkedip gitmediği ve bir şeyleri değiştirmek için uğraşmadığı şeklindeki soruya “Ben ona çok takılıyorum. Şunu demeseydi, şurada şunu mu deseydi diye. Keşke burada kalacağına kaçsaydı, İstanbul’a gitseydi de bir avukat bulsaydı kendine diye. Bende de aynı izleyenler gibi bir durum oluyor açıkçası. Oynarken aynı şeyleri hissediyorum ve söylüyorum” diye konuştu. Hilal Altınbilek, oynadığı karakterin yaptığı davranışları, tıpkı izleyenler gibi sürekli kendi içinde sorguladığını anlatıyor yaptığı açıklamalarıyla.

Züleyha’nın başrolünü oynadığı Bir Zamanlar Çukurova’da son bölümde neler yaşandı?

Demir, gerçekleri öğrenince Fadik’i huğ’lara gönderdi. Gaffur’a Gülten’i geri getimesini isteyen Demir’e ne diyeceğini bilemeyen Gaffur eski asker arkadaşı Yılmaz’ın yanına gitti. Yılmaz’dan Gülten’i almak için hamle yapan Gaffur istediğini alamadan geri döndü. Yılmaz ve Züleyha arasında yaşanan buluşma iki tarafı da gözyaşlarına boğdu. Demir, Züleyha’ya çocuğunu görebilmesi için Yılmaz’ı sevmediğini ve peşini bırakması gerektiğini söyledi. Fadik tarafından Gülten’in doktor Selahattin ile arasında bir şeyler yaşandığı dedikodusunun ortaya çıkması Yamanlar’ın konağında büyük ses getirdi.

Demir ve Cengaver, Yılmaz’ın Adana’da durdurulamaz yükselişini bir tülü kabul edemedi. Bir plan yapan Demir ve Cengaver ikisi arasında yalandan bir kavga haberi ortaya attı. Yılmaz’ın kulağına gelen haberin ardından Demir’i bitirmek isteyen Yılmaz, Cengaver’i ziyaret etti. Tuzağa düşen Yılmaz, Fekeli ile birlikte boş bir depoya geldi. Cengaver ve Demir çoktan depoya saatli bir bomba yerleştirmişti. Bombanın patlaması ile 13. bölüm sona erdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler