Ana SayfaDizilerŞahin Tepesi 5. Bölüm 3.Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Şahin Tepesi 5. Bölüm 3.Fragmanı Yayınlandı!

Ay Yapım imzalı ‘Şahin Tepesi’nin sırlarla çevrili dünyasında gelişen entrikalar ve aşklar seyircinin yeni bölümler için merakını arttırıyor. Cuma akşamları Atv ekranlarında izleyicilerle buluşan Ay Yapım imzalı Şahin Tepesi’nde gelişen olaylar seyirciyi ekran başına kilitliyor. Sırlarla dolu dünyasında gelişen entrikalar heyecanı arttırırken karak terler arasında gelişen aşklar diziye farklı bir boyut kazandırıyor.

Şahin Tepesi Oyuncu Kadrosu

Tuna’ya Büyük Şok! Demir: Biz Boşanalım!

Şahin Tepesi dizisinin 5. bölümü 21 Aralık Cuma akşamı izleyiclierle atv ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünden 3. fragman yayınlandı. Videodan yeni bölümden yeni detayları öğrenebilirsiniz.

Şahin Tepesi son bölümde;

Tuna büyük bir korku yaşıyor. Büyük sırrı Mete ile ortaya çıkma eşiğinde… Mete’nin başına gelenler köşkten uzaklaştırırken, Tuna bu arada zaman kazanmış olur. Birbirlerinin eksenine girmeye başlayan Efe ve Verda’nın yakınlaşmaları ikisini de farklı duygulara sürükler. Bu yakınlaşmanın tanığı olan Tuna ise yeni yeni filizlenen aşka engel olacağının sinyalini verecektir. Melek’in üzerinde çalıştığı kokuyu hiç beklemediği bir anda bulması ona yeni ufuklar açar. Üretime geçebilmek için bir ortağa ihtiyacı vardır. Ortak arayışında olan Melek’in durumundan haberdar olan Tuna karşı atağa geçerken yapacağı hamle ile Melek’i bambaşka bir karara sürükler. Bu karar Ceylan tarafında da bazı dengelerin değişmesine neden olacaktır. Olayların kontrolünü elinde tutmaya çalışan Tuna’ya asıl sürpriz beklemediği bir anda gelir. Bu durum Tuna’yı uçurumun eşiğine getirirken son anda yaşanacaklar bambaşka gelişmelere sebep olacaktır.

Senaryosunu Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Hilal Saral’ın üstlendiği ‘Şahin Tepesi’nde Aybüke Pusat ve Boran Kuzum’un canlandırdıkları karakterler arasında başlayan Romeo ve Juliet’in unutulmaz aşkını anımsatan imkansız aşk seyirciden büyük ilgi görüyor. Boran Kuzum ve Aybüke Pusat’ın canlandırdığı karakterlerin hayranı olan ve bu çifte EfDa (Efe & Verda) diyen takipçiler geçtiğimiz günlerde açtıkları AdımAdımAşka EfDa etiketiyle ilgili 130 bin tweet atarak, ‘Şahin Tepesi’ni yayın günü haricinde de Twitter’da TT’ye taşıdılar.

Zerrin Tekindor ve Murat Aygen’in canlandırdıkları karakterler arasında fırtınalar eserken, Kaan Taşaner’in hayat verdiği Erkan karakteri, Ebru Özkan Saban’ın canlandırdığı Melek’e giderek aşık oluyor. Bu aşk üçgeninde dengelerin nasıl değişeceği merakla beklenirken bir diğer aşk üçgeninin kahramanları olan Mustafa Mert Koç, Leyla Tanlar ve İlhan Şen, yeni bölümde ekran başındakilere ve Akdora Ailesi’ne şoke edici bir sürpriz yaşatacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler