Ana SayfaDedikoduSabriye Eski Sevgilisi Anlatırken Çok Duygulandı!

İlgili Postlar

Sabriye Eski Sevgilisi Anlatırken Çok Duygulandı!

Sabriye Eski Sevgilisi Anlatırken Çok Duygulandı!

Survivor 2017 yarışmasının fenomen isimlerinden Sabriye yayınlanan bölümde içini döktü.Eski sevgilisiyle yaşadığı hikayeyi anlatan Sabriye’nin çok duygulandığı her halinden belliydi.“İntikamımı ringden alıyorum” diyen Sabriye’nin hikayesi;

Survivor ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye hepimiz neşeli ve komik anlarıyla tanıdık. Doğal ve açık sözlü olmasıyla dikkat çeken ve birçok insan tarafından sevilerek takip edilen Sabriye,bir hikayesini anlattı.

“PARA BİRİKTİRDİM”

Eski sevgilisinin doğum günü için biriktirdiği paralarla kazak ve çiçek aldığını söyleyen Sabriye, sevgilisini uzun süre mahallede beklemenin sonucunda sevgilisinin hediyeyi alıp, evindeki doğum günü partisine kendisini çağırmadığını anlatıp, “Her halde beni yakıştıramadı” dedi. Sözlerine devam eden Sabriye göz yaşlarına hakim olamadı.

“HANGİ AVUKATIN DOKTORUN KIZI DÖVÜŞ YAPAR Kİ”

Daha sonra sevgilisinin onu terk ettiğini anlatan Sabriye ailesinin istediği kızla nişanlandığı bilgisini verdi. Tüm bu olanları ağlayarak anlatan Sabriye “Dövüş sporuna başladığımdan beri hayatım değişti benim. Hangi avukatın, doktorun kızı dövüş yapar ki… İçimdeki birikimlerin intikamını ringden alıyorum” dedi. 

sabriye eski sevgilisini anlattı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler