Ana SayfaDedikoduKemal Doğulu Taşıcıyı Anne İle Çocuk Sahibi Olmak İstiyor

İlgili Postlar

Kemal Doğulu Taşıcıyı Anne İle Çocuk Sahibi Olmak İstiyor

Kemal Doğulu Taşıcıyı Anne İle Çocuk Sahibi Olmak İstiyor

Bodrumda sahne alan Kemal Doğulu samimi itiraflarda bulunarak evlenmeyi kesinlikle düşünmediğini fakat taşıcıyı anne ile çocuk sahibi olabileceğini açıkladı.

Bu açıklama ilk modacı Hakan Akkaya’dan gelmişti. Akkaya’nın taşıcıyı anne ile çocuk sahibi olmak istemesini açıklamasının ardından Kemal Doğulu da aynı yöntemle baba olmak istediğini açıkladı.

“EVLİLİK İSTEMİYORUM AMA ÇOCUK İSTİYORUM”

İşte Benim Stilim jüri üyesi olan DJ Kemal Doğulu,sahneye çıktı. Büyük ilgi gören Kemal Doğulu çığlıklar eşliğinde DJ kabinine geçti.

Sahne önce basın mensuplarına çeşitli itiraflarda bulunan Doğulu,evlilik düşüncesinin kendisinde zerre olmadığını ama çocuk istediğini dile getirdi. Doğulu,”Net olarak söyleyeyim evlilik hiç bir şekilde düşünmüyorum. Çocuk düşünüyorum ama evlilik kesinlikle düşünmüyorum. Çocuk olmasının birçok yöntemi var. Bir çocuğum olmasını çok istiyorum. Yaşım geldi geçiyor. 37 yaşına girdim. Evlenmek bana yakın bir fikir değil. Belki farklı yolardan bir çocuk sahibi olabilirim. Taşıyıcı anne olabilir, anlaşmalı olabilir. Ama evlilik beni büyük bozar.” ifadelerine yer verdi.

kemal doğulu baba olmak istiyor

KERİM CAN RAKİBİM DEĞİL

Kerim Can Durmaz’la aynı programda olan ve Moss kulüpte aynı sahneyi paylaşan Kadir Doğulu rakibi değil çok sevdiği bir arkadaşını olduğunun altını çizdi. Doğulu,” Kerim Can ile çok yakın arkadaş olduk İşte Benim Sitilim programı sayesinde. Sonradan hayatıma giren kıymetli arkadaşlarımdan bir tanesi oldu. Kerim Can Durmaz arkadaşım oldu, dostum oldu, sırdaşım oldu. Beraberken çok fazla eğlenip çok güzel vakit geçiriyoruz. Aramızda rekabet yok, kardeşlik, arkadaşlık, dostluk, eğlence var ama kesinlikle rekabet yok.”

kemal doğulu baba olmak istiyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler