Ana SayfaÜnlülerSaatler sonra İdil Fırat ile evlenecek olan damat Mert Fırat ilk kez...

İlgili Postlar

Saatler sonra İdil Fırat ile evlenecek olan damat Mert Fırat ilk kez göründü

Saatler sonra İdil Fırat ile evlenecek olan damat Mert Fırat ilk kez göründü… Bu akşam İdil Fırat ile dünya evine girmeye hazırlanan ünlü oyuncu Mert Fırat, düğünün gerçekleşeceği otele giriş yaptı. Mert Fırat, düğün töreni öncesi ilk kez göründü. Detaylar haberimizde…

Mert Fırat ve İdil Fırat bu akşam evleniyor. Gelinin babası düğüne katılmayacak! İşte nedeni…

Mert Fırat ve İdil Fırat evleniyor

Yakışıklı oyuncu Mert Fırat, bu akşam nişanlısı İdil Fırat ile nikah masasına oturacak. Son derece ihtişamlı ve görkemli bir düğün töreni ile evlenecek olan Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, düğün heyecanı yaşıyor. Düğüne saatler kala, detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, bu akşam Çeşme Alaçatı’da lüks bir otelde gerçekleşecek düğün töreni ile dünya evine girecek.

Mert Fırat Kimdir?

Mert Fırat düğünün yapılacağı otele geldi

Ünlü oyuncu Mert Fırat, düğünün yapılacağı otele giriş yaptı. Neşeli ve heyecanlı halleri dikkat çeken Fırat, mutlu bir damat olduğunun sinyallerini verdi. Mert Fırat, aracından inerken basın mensuplarının objektifine yansıdı.

İdil Fırat Kimdir?

İşte damat Mert Fırat’ın ilk görüntüsü

İdil Fırat, geçtiğimiz 27 Ağustos Pazartesi günü görkemli bir kına gecesi düzenlemişti. Kına gecesinin yapıldığı mekana taht üstünde giren Fırat, günlerde konuşulmuştu. İdil Fırat, Mert Fırat ile bu akşam evleniyor.

İdil Fırat’ın babası düğüne katılmayacak mı?

Mert Fırat ve İdil Fırat’ın düğün törenine saatler kala geceye damgasını vuran olay belli oldu. İdil Fırat’ın babası Önder Fırat’ın, düğün törenine katılmayacağı iddia edildi. Kızı İdil Fırat’ın, Mert Fırat ile apar topar evlenmeye karar vermesine kızdığı iddia edilen Önder Fırat’ın, kızının düğün törenine katılmayacağı iddia edildi. İddialara göre; Önder Fırat’ı yakın dostu Sezen Aksu başta olmak üzere dostları ikna etmeye çalışıyor.

Ebru Polat: Mert Fırat’ın, Hande Doğandemir’e yaptığı saygısızlık!

Ufak Tefek Cinayetler oyuncusu Mert Fırat ve İdil Fırat çifti, geçtiğimiz Mayıs ayında nişan yüzüklerini takmıştı. Aile arasında gerçekleşen nişan törenine, İdil Fırat’ın babası Önder Fırat katılmamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler