Ana SayfaDedikoduRüya Demirbulut ve Cem Yılmaz Ayrılığının Perde Arkası

İlgili Postlar

Rüya Demirbulut ve Cem Yılmaz Ayrılığının Perde Arkası

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylarda kendisinden 22 yaş küçük oyuncu Rüya Demirbulut ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çiftin ayrıldığı ortaya çıktı. Peki Yılmaz ile Demirbulut’un ayrılık nedeni ne? İşte Rüya Demirbulut ve Cem Yılmaz ayrılığının perde arkası;

Cem Yılmaz’ın Yeni Aşkı Rüya Demirbulut

Cem Yılmaz’ın bir süredir oyuncu Rüya Demirbulut’la görüştüğü iddiası, önceki gün çekilen fotoğraflarla belgelendi. Etiler’de baş başa Yemek yiyen ikili, çıkışta görüntülendi. Yılmaz ve Demirbulut arasında “Erşan Kuneri” setinde başlayan yakınlığın aşka dönüştüğü söyleniyor.

Sosyal medyada birbirlerini takip eden Cem Yılmaz ile Rüya Demirbulut önceki gün Etiler’deki Da Mario’da yemekteydi. İkili, tv100 tarafından görüntülendi.

Cem Yılmaz kimdir?

Rüya Demirbulut ve Cem Yılmaz Ayrılığının Perde Arkası

Komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu Rüya Demirbulut’un ilişkisi kısa sürdü. Ayrıldıkları öğrenilen çiftten ilk hamle Cem Yılmaz’dan geldi.

Cem Yılmaz’dan Nafaka Yanıtı

Cem Yılmaz sevgilisini sosyal medya hesabından takibi bıraktı. Birkaç gün sonra ise Rüya Demirbulut, kendi sosyal medya hesabından Cem Yılmaz’ı takipten çıktı. Böylelikle Cem Yılmaz’ın Rüya’sı kısa sürmüş oldu.

Rüya Demirbulut’un, Cem Yılmaz’ın kıskançlıklarından bıktığı için ilişkiyi noktaladığı iddia edildi.

Cem Yılmaz’dan ‘Ahu Yağtu’ sorularına yanıt!

Yaz tatili planı yapmadığını ifade eden Yılmaz’a muhabirler, “Ahu Hanım ile olan nafaka davanız için neler söylemek istersiniz?” sorusunu da yöneltti.

Ünlü komedyen, “Aaa bu konuyu da hep sizinle konuşmak istiyordum zaten!” diyerek, güldü. Cem Yılmaz, ardından aracına binerek, hızla oradan ayrıldı.

Yağtu da daha önce gazetecilerin eski eşi Cem Yılmaz ile ilgili sorularına yanıt vermişti. Komedyenle ‘nafaka’ davasının hala sürdüğünü ifade eden ünlü isim, otomobiline binerek, oradan uzaklaşmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler