Ana SayfaDedikoduRıza Kocaoğlu ve Selin Işık Aşkı Bitti

İlgili Postlar

Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık Aşkı Bitti

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz aylarda Selin Işık ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Kocaoğlu, evliliğe dair sorulara da “Olacak inşallah” yanıtını vermişti. Ancak çiftin ilişkilerinde sorun olduğu öğrenildi. Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık Aşkı bitti! Sosyal medyadan fotoğrafları silen ikiliden Kocaoğlu, önceki akşam katıldığı partide 2017’de ayrıldığı eski aşkı Eylül Su Sapan ve meslektaşı Yağız Can Konyalı ile eğlendi.

“Kendisi Arkadaşım Olur”

Arkadaşlarının ardından mekandan çıkan Kocaoğlu, ilişki soruları karşısında espri yaparak konuyu kapatmaya çalışmış, muhabirlerin “Sizi sarmaş dolaş görüntüledik” demesi üzerine “Görüntüleyin” demekle yetinmişti. Konuyla ilgili daha sonra açıklama yapan ünlü oyuncu, yönetmen Burcu Alptekin ile aşk iddialarına, “Öyle bir şey yok. Aşk yok zaten hayatımda, kendiniz yazıp çizdiniz. Kendisi benim arkadaşım olur” demişti.

Kameralardan Kaçamadılar

Rol aldığı dizi ve filmlerin yanı sıra özel hayatıyla da konuşulan Rıza Kocaoğlu’nun, geçtiğimiz nisan ayında yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. 43 yaşındaki oyuncu, yeni sevgilisi Selin Işık’la (35) Cihangir’de bir mekanda baş başa yemek yemişti.

Magazin basını gelmeden balıkçıdan ayrılmak isteyen Kocaoğlu, mekan içerisinde sevgilisi ile romantik anlar yaşamıştı. Patlayan flaşlarla önce kısa süreli şok yaşayan oyuncu, daha sonra rahatsız olmuştu.

Kocaoğlu, basın mensuplarının “Rıza Bey ‘Hayırlı olsun’ diyelim mi?” sorusuna, “Arkadaşlar alınan görüntü yeterli sanırım, iyi akşamlar. Lütfen artık çekmeyin, rahatsız oluyorlar” yanıtını vermişti.

Başbaşa Tatil Yaptılar

Rıza Kocaoğlu, tüm bunların ardından sevgilisi Selin Işık ile birlikte Çeşme’de tatile başladı. Geçtiğimiz aylarda Aya Yorgi’de bir plajda kameralara yansıyan Kocaoğlu ile Işık, birlikte denize girdi.

Eski Sevgilisiyle Pişti Oldular

Kocaoğlu, sevgilisi Işık ile birlikte deniz ve güneşin tadını çıkarırken; eski sevgilisi Hazal Subaşı da yakın arkadaşı Gizem Karaca ile aynı mekanda eğlendi.

Birbirlerinden ayrı köşelerde vakit geçiren Subaşı ve Kocaoğlu, daha sonra localarına gittiler.

Rıza Kocaoğlu Kimdir?

Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık Aşkı Bitti

Oyuncu Rıza Kocaoğlu geçen martta kalbini kaptırdığı meslektaşı Selin Işık’la evliliğe dair sorulara da “Olacak inşallah” yanıtını vermişti. Ama ilişki bitti, fotoğraflar sosyal medyadan silindi. Rıza önceki akşam katıldığı partide 2017’de ayrıldığı eski aşkı Eylül Su Sapan ve meslektaşı Yağız Can Konyalı ile eğlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler