Ana SayfaDizilerRıza Baba'nın Damadı Ali,Sarışın Mankenin Oyununa Geldi

İlgili Postlar

Rıza Baba’nın Damadı Ali,Sarışın Mankenin Oyununa Geldi

Türkiye’nin en uzun soluklu yapımlarından Arka Sokaklar Ali, kendisine platonik olarak aşk besleyen mankenin kurbanı oluyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar’ın son yayınlanan bölümüne Rıza Baba’nın damadı  Ali’ye kurulan tuzak damga vurdu.

İlgiyle izlenen dizinin cuma akşamı yayınlanan 438. bölümünde kahramanı olarak gördüğü Ali’ye aşık olan Buse’nin onu rahat bırakmaya hiç niyeti yoktur.

Buse’nin oyununa gelen Arka sokaklar Ali ‘nin, Pınar ile arası açılıyor ve ikili ayrılık noktasına geliyor.

 

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Buse, hayatını kurtaran arka sokaklar Ali ’den çok etkilenmiş ve ona aşık olmuştur!

Mankenlik Ajansı sahibi Hale, Buse’nin ifade vermesini engellemek için her yolu dener. Kızı susturmak için adam tutar ancak polisler olaya müdahale eder. Erkek kardeşini devreye sokarak Buse’yi mahkeme günü kaçırtır. Ekip kızı mahkemeye yetiştirmek için peşlerine düşer. Buse, Ali’yi elde etmek için sinsi planlar yapar.

Arka Sokaklar 439. yeni bölüm fragmanı Arka Sokaklar son bölüm Kanal D’de

Arka Sokaklar 439. yeni bölümde neler olacak? Arka Sokaklar 439. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti. Kanal D’nin uzun soluklu polisiye dizisi Arka Sokaklar’ın her bölümü yayınlandığı güne damga vurmaya devam ediyor. Dizi severlerin vazgeçemediği Arka Sokaklar son bölümde Buse, hayatını kurtaran Ali’den çok etkilendi ve ona aşık oldu. Selin’in komşusu Kadir, karısı Seval’e şiddet uygular. Selin bunu fark eder ve kadını adamın elinden kurtarır. 28 Nisan Cuma akşamı ekrana gelecek olan Arka Sokaklar 439. yeni bölüm fragmanı ve yayınlanan son bölüm izleme linki.

Arka Sokaklar 439. yeni bölüm fragmanı son bölüm ardından yayınlandı mı? Uzun süredir oynayan ve dizi takipçilerinin vazgeçemediği polisiye dizi Arka Sokaklar’ın 439. yeni bölümü 28 Nisan 2017 Cuma akşamı ekrana gelecek. Arka Sokaklar son bölümde Buse, hayatını kurtaran Ali’den çok etkilendi ve ona aşık oldu. Selin’in komşusu Kadir, karısı Seval’e şiddet uygular. Selin bunu fark eder ve kadını adamın elinden kurtarır. Oyuncu kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar 439. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler