Ana SayfaDizilerFi Dizisi En Çok Arananlar Listesine Girdi

İlgili Postlar

Fi Dizisi En Çok Arananlar Listesine Girdi

Online televizyon olarak tanıtılan Puhu TV, Fİ ile ilk orijinal içerik dizisiyle dikkat çekti. Dizi yayınlanmaya başlanan ilk günden itibaren kısa sürede yüksek izlenme oranlarına ulaştı. Sadece internet üzerinden izlenebilen dizinin şu ana kadar ilk 6 bölümü yayınlanırken, dizi oldukça fark yaratmayı başardı. Bu durum özellikle internet üzerinden aramalara da yansırken 3 haftada 17 milyon izlenme oranına ulaşan Fi dizisi Google’da en çok arananlar listesinde de girmeyi başardı.

En Çok Arananlarda

21 Nisan tarihi itibariyle 4. 5. ve 6. bölümleri yayınlanan dizinin ilk 6 bölümü izlenebilir duruma geldi. Ozan Güven, Mehmet Günsür, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi gibi çok önemli oyuncularının yer aldığı dizi, oldukça iddialı ve bir o kadarda cesur. Özellikle dizide yayınlanan sevişme sahnelerinde oyuncuların oldukça cesur ve cömert olması, dizinin oldukça ilgi uyandırmasını sağlamıştı. Gelinen son noktada ise internet üzerinden milyonlarca izleyici tarafından izlenen ve internette Google arama motorunda en çok arananlar listesinde bulunan Fi dizisi önümüzdeki günlere damga vurabilecek potansiyelde.

Dizi için yayınlanan fragmanlar dahi kısa süre içerisinde yüksek izlenme oranlarına ulaşırken gelinen son noktada projenin televizyon ve dizi izleme noktasında yeni bir dönem başlatacağı da kesin olarak görülüyor. Öyle ki 60 dakikalık bölümler ile ekrana gelen dizi, bugüne kadar dizi sektöründeki tüm şartları da değiştirmeyi başardı. Projenin başarılı olması aynı zamanda önümüzdeki dönemlerde televizyon dizilerinde de radikal değişiklikler yaratabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler