Ana SayfaDünyaRezalet! Okuldaki öğrencisiyle evinde defalarca ilişkiye girdi!

İlgili Postlar

Rezalet! Okuldaki öğrencisiyle evinde defalarca ilişkiye girdi!

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşanan olay tüm dünya basınında yer aldı. Öğrencisiyle defalarca ilişkiye girdiği ortaya çıkan Elizabeth Flint, ülkenin gündemindeki en önemli isim oldu.

Tuğba Özay’dan çok konuşulacak tek gecelik ilişki açıklaması!

Öğretmen öğrencisiyle yakalandı!

Okulda öğrencisiyle ilişki dikkat çeken Elizabeth Flint, okul personeli tarafından fark edildi. Yapılan takip sonrasında öğrencisiyle defalarca ilişkiye girdiği öğrenilen öğretmen mahkemeye çıkarıldı.  21 yaşındaki öğretmenin öğrencisiyle daha önce de görüştüğü ortaya çıkarken ikilinin 3 defa bir araya geldiği öğrenildi.  Olayın ortaya çıkması üzerine tutuklanan öğretmen, 50 bin dolar ceza aldı. Kefalet ücretini ödeyen öğretmen daha sonrasında ise serbest bırakıldı.

Ülkede gündem oldu!

Durumun ortaya çıkması üzerine çok ciddi tartışmalar yaşanırken DuPage İlçe Eyaleti Başsavcısı Robert Berlin, “Flint hakkındaki iddialar tamamen iğrenç” diyerek duruma tepki gösterdi. Glenbard East High School’da yaşanan olayda şu an için yargı süreci bitmemiş durumda. 4 Haziran’da hakim karşısına çıkacak olan öğretmen için kesin karar bu duruşmada verilecek. Kentte özellikle veliler tarafından ciddi baskılar oluşturulurken okul da yakın takibe alınmış durumda.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler