Ana SayfaDizilerReytinglerin Galibi Hangisi Oldu?

İlgili Postlar

Reytinglerin Galibi Hangisi Oldu?

Dün akşam ekranlara gelen programların büyük bir bölümü final bölümleri ile ekranlara gelirken, özellikle bu dizilerin arasında yaşanan rekabetin nasıl sonuçlandığı merak ediliyor.

Dün akşam itibariyle yayınlanan reyting raporuna göre 19 Haziran 2017 Pazartesi gününün reyting galibi İçerde dizisi oldu.

Reytinglerin Galibi İçerde!

Show TV’de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren en çok izlenen dizilerden bir tanesi olan İçerde, dün akşam final bölümüyle ekranlara gelirken tüm izleyenlerin Show TV izlemesini sağladı. Üstelik dizinin final bölümünün yayınlanmaya başladığı ilk andan itibaren dizi en çok izlenen dizi olmasının yanı sıra özellikle sosyal medyada en çok konuşulan konulardan bir tanesi olarak dikkat çekti.

İçerde’nin birinci olduğu gecede ikinci sırayı Star TV’de yayınlanan Söz dizisi aldı. Özellikle Söz dizisinin final bölümü olması iki dizi arasında yaşanan rekabeti daha üst seviyelere taşıdı. Dün akşam ilk iki arasına girmeyi başaramayan Survivor ise 3. sırada kendisine yer buldu. Özellikle çok kritik dokunulmazlık oyununun oynandığı Survivor’da dün akşam izleyicilerin dikkatinin diğer dizilere kaydığı ve bu nedenle Survivor izlenme oranlarının biraz daha düştüğü ortaya çıktı. Dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile ancak 3. sırada kendisine yer bulan Survivor, böylece günü önceki dönemlere göre başarısız olsa da genel olarak başarılı bir şekilde kapattı.

Dün akşam yayınlanan programlar arasında ilk 10 içerisine girmeyi başaran yapımlar ise şöyle oldu; Profesör Doktor Nihat Hatipoğlu ile İftar, İçerde özet, Söz özet, Esra Erol’da, ATV Ana Haber, Evleneceksen Gel ve İçeride Gala.

İçerde dizisi için yayınlanan final bölümünün özellikle gala eşliğinde izlenebilir durumda olması, dizinin daha fazla dikkat çekmesini sağladı. Öyle ki sadece gala bölümü yeni bölüm sonrasında ekranlara gelirken, bu bölüm ve anlar en çok izlenenler içerisinde girmeyi başardı.

Hangi Programlar Sınıfta Kaldı?

Dün akşam yayınlanan diziler arasında özellikle İsimsizler geri planda kalan yapımlardan bir tanesi oldu. Kanal D’de yayınlanan İsimsizler dizisi ancak 13. sırada yer bulabildi. Gecenin kaybeden diğer bir programı ise ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programıydı. Özellikle geçtiğimiz dönemlerde ilk 10 arasına girmeyi başaran yarışma programı, dün akşam ancak 17. sırada kendine yer bulabildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler