Ana SayfaDizilerFi'nin Sezon Finalinde Büyük Hata!

İlgili Postlar

Fi’nin Sezon Finalinde Büyük Hata!

Fi dizisi sezon finaline girerken, özellikle sezon finalinde ekranlara gelen bir sahne izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Dizinin en önemli karakterlerinden birisi olan Duru’nun duştan çıkmış olmasına rağmen yüzündeki makyajın gitmemiş olması, özellikle sosyal medyada pek çok kişinin bu durum ile alay etmesine neden oldu.

Duşta Bile Çıkmayan Makyaj

Özellikle konu ile ilgili yapılan değerlendirmelerde “Duşta bile çıkmayan makyaj” yorumlarının yapılmış olması, Duru ve bu anlarının sürekli gündemde kalmasına neden oldu.

Duştan yüzünde allık ve gözlerinde rimellerle çıkarak sahnedeki rolünü oynayan Serenay Sarıkaya’nın bu halinin özellikle tüm yapım ekibinin gözünden kaçmış olması ise diğer bir ayrıntıydı. Geçtiğimiz gün yayınlanan yeni bölüm ile birlikte özellikle sezon finali yapan Fi dizisi, şu anda Eylül ayına kadar yayınlanmayacak. Fakat final sahnesinde bu tip hatalar olmasına karşın özellikle gösterilen yeni bölüm, tüm izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Fi dizisini seven kişilerin oldukça etkileyici bir final ile diziye ara verdiği internet projesinde, şu ana kadar beklentiler gerçekleşmiş görünüyor.

Yeni bölüm ile birlikte dizideki hikayenin nasıl devam edeceği ve özellikle romana ne kadar bağlı kalınacağı ise dikkat çeken diğer ayrıntılar arasında.

Fi dizisinde yaşanan bu hata ile ilgili henüz yapım ekibi ve oyunculardan bir açıklama gelmedi. Fakat bu durumun sosyal medya üzerinde oldukça dikkat çekmiş olması, dizinin daha fazla gündemde kalmasını ve konuşulmasını sağladı. Bu açıdan küçük bir hata olarak görülse de bunun diziye artı bir avantaj kattığını söylemek mümkün.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler